HTC One X ile İstanbul'da Bir Gün

Bu konuyu okuyanlar

Blackout

Müdavim
Katılım
14 Nisan 2008
Mesajlar
7,495
Reaksiyon puanı
383
Puanları
0
S3'le de en azından bir gece geçirmek lazım.
 

freewill

Müdavim
Katılım
8 Temmuz 2008
Mesajlar
7,637
Reaksiyon puanı
61
Puanları
48
s3 iyi güzel de malesef iş kameraya gelince video dışında berbat bir performans sergiliyor düşük ışıkta :)one x den s3 e geçince özlediğim tek şey kamera performansı oldu :)
 

tolgacem

Profesör
Admin
SDN
Katılım
29 Aralık 2011
Mesajlar
3,644
Reaksiyon puanı
47
Puanları
48
Bazi yorumlar geliyor resmen çok komik. Bunlarin başında oruç tutmuyormusunuz geliyor. Bu video dün mü cekildi acaba? Ayrica oruç Allah için tutulur. Hesabını kul soramaz,hesabi kula verilmez. Burada bir bilgi bir emek var. Ister onu alirsin, ister almazsin. Acik net. Sacma sacma seyler yazilmasin.
 

tolgacem

Profesör
Admin
SDN
Katılım
29 Aralık 2011
Mesajlar
3,644
Reaksiyon puanı
47
Puanları
48
Merhaba arkadaşlar.

HTC One X ile bir günü nasıl geçirdin diye soran arkadaşlar var. Hemen yanıt verelim.

Bir kere arabamızda şarj cihazı var. Çakmaktan direk telefonu şarj edebiliyorsunuz. Telefon %100 şarj ile sabah güneşin doğuşuyla başladık. Tripod ile yaklaşık 2 saat kesintisiz çekim yaptık. Telefonun şarjı ilk başta belli bir seviye azalmıştı. Sonra kahvaltı yaparken şarj ettik. Kısacası telefonu şarj ettik. Tek şarj ile bütün bir gün geçirdik yazmıyor zaten arkadaşlar :)

Arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydır Galaxy S3 kullanıyorum. Samsung Galaxy S3 ile de epey içeriğimiz var.

HTC One X, kamerasıyla öne çıkan bir cihaz olduğu için, One X'in kamerasını öne çıkartan birkaç çalışma yaptık. HTC One X ile Samsung Galaxy S3'ü karşılaştırdığımız bir videomuz sitede zaten var. Karşılaştırmada yorumlarımız açık net.
 
Üst