HP Network Çözümlerini Genişletiyor

Bu konuyu okuyanlar

Ecevit BIKTIM

Profesör
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
2,443
Reaksiyon puanı
26
Puanları
0
HP Blade ve HP Network iş birimleri, sanallaştırma uygulamalarının performansının yükseltilmesi ve esnek network kullanımı için güçlerini birleştirdi.

HP, bünyesinde iki ayrı iş birimi olan; Enterprise Storage and Services (ESS) ve ProCurve Networking iş birimlerinin güçlerini birleştirdiğini açıkladı. HP ProCurve ve BladeSystems entegrasyonu; ekonomik krizin devam ettiği dönemde, kurumların Veri Merkezi Yönetimi ve Network maliyetlerini azaltmak, iş süreçlerinin performansını artırmak, sanal ve fiziksel IT kaynaklarının yönetimini kolaylaştırarak, güvenlik standartlarına kavuşmalarını sağlayacak.
HP ProCurve 6120 ürün ailesinin, ödüllü BladeSystems altyapısına uygun olarak tasarlanması; Blade sunucularına ve HP ProCurve 8200 ve 5400 Ethernet Switch ürün ailesine de avantaj kazandırıyor. Yapılan açıklamada, bu entegrasyonun network ve sunucu yönetim maliyetlerini azaltırken, sanal ve fiziksel IT kaynaklarının güvenlik açıklarını da en aza indirgediği söylendi. HP Sanal Bağlantı kullanıcılarının, kurumsal uygulamaları için ihtiyacı olan bant genişliği değişikliklerini esnek bir biçimde yapabileceği de yenilikler arasında yer alıyor.

ProCurve-6120G-XG1253185473.jpg
Veri merkezi yönetimi için HP Blade systems altyapısının değerini arttıran HP, veri merkezlerinin risklerini düşürerek hizmet kalitesini arttırmada HP Procurve'ün 2 yeni standart bazlı blade switch geliştirdiğini açıkladı.

IT kaynaklarının yönetim karmaşasını azaltmak ve yatırımların korunması amacıyla yüksek performans isteyen uygulamalar ve sanal makineler için 10Gb bağlantı hızında HP ProCurve 6120XG Blade Switch, dizayn edildi. Network Switch'ler, HP ProCurve Data Center Connection Manager ile kombine edildiğinde de network bağlantısını otomatik olarak çalıştırarak veri merkezinin kesintisiz işlemesini sağlıyor. HP ProCurve 6120XG Blade Switch, Ethernet ve Fibre Channel ağ entegrasyonu için de esnek bir yapı sunabiliyor.
Yeni HP ProCurve 6120G/XG Blade Switch 1GB'dan 10 GB'a dönüşümü gerçekleştirmek için gerekli ağ ekipmanına sahip. Bu da mevcut yatırımların geri dönüşünün en yüksek seviyede karşılanmasını sağlıyor.

HP, şirketler için kritik olan yerel ağ (LAN) erişimine ek olarak orta büyüklükte LAN ve veri merkezi ağ sistemlerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla HP ProCurve, 8200 ve 5400 switchleri için bağlantı ve tasarım seçeneklerini de arttırdı. Tümleşik iletişim ve video takibi gibi yakınsama uygulamalarına sahip müşteriler artık yüksek kapasiteli Power over Ethernet (PoE+) ile güç tüketimini azaltırken yüksek kapasitede çalışabilecekler. Yeni çözümlerde kullanılan ortak mimari ile güvenlik ve yönetim araçlarını da çözüm ailesine ekleyen ProCurve böylece birleşik ağ yaklaşımını genişletiyor.

::
HP'nin ProCurve serisini biliyor musunuz?

Yazan
: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net
 
Üst