Her Şeyi Yakın

Bu konuyu okuyanlar

Alengirli

Müdavim
Katılım
17 Haziran 2007
Mesajlar
5,270
Reaksiyon puanı
23
Puanları
0
Yenilenen BurnAware Free, CD'den Blu-ray'e kadar her türlü optik medyaya verilerinizi aktarmanızda kolaylık sunuyor.

Adından da anlaşılacağı üzere ücretsiz bir optik disk yakma yazılımı olan BurnAware Free 2.2.2, CD ve Blu-ray de dahil olmak üzere bilgisayarınızın optik sürücüsünün müsade ettiği her türlü formata veri yazabiliyor. Kolay kullanımlı bir arayüze sahip olan BurnAware Free, ISO imaj dosyası oluşturma, çoklu oturum diski yakma, otomatik denetleme gibi özelliklere sahip.

Yeni sürümünde klavye desteği, farklı renkte tuşlar ve çevirilerde güncellemeler içeren BurnAware Free yazılımını ücretsiz olarak buraya tıklayıp indirebilirsiniz.
burnaware1232010251.jpg
:: Yazılımla ilgili sorunlarınızı forumda paylaşın.

Bilgi İçin : BurnAware
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
 

erkek2

Asistan
Katılım
26 Kasım 2008
Mesajlar
330
Reaksiyon puanı
1
Puanları
16
BurnAware Free programinin 1.0 sürümünü denemistim. ne yazikki türkce dil destegi olmamasina karsin kolay kullanimiyla hosuma gitmisti.
Gerek coklu dil secenegi gerekse coklu özelliklerinden ve ücretsizler icinde bence en iyi cd kopyalama programi olan Ashampoo Burning Studio Free 6.75 i öneririm. Bu konuda baya arastirma yapmistim. En iyisi bu:

http://www.gezginler.net/modules/my...ownload=ashampoo-burning-studio-free&lid=5338
 

UgurABA

Müdavim
Katılım
28 Eylül 2007
Mesajlar
5,149
Reaksiyon puanı
15
Puanları
38
Şuanda indiremiyorum çünkü başka download'larım var ancak yarın kesinlikle indiricem nero'dan sonra ilaç gibi gelicek sanırım :)
 
Üst