Bu konuyu okuyanlar

Grkm4life

Öğrenci
Katılım
27 Kasım 2018
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
34
HEPSİBURADA pişmanlık bile değil, rezalettir.(KarSpor’da dolandırıcı)

Benzer alışverişim oldu karacuma ayağına bir mont aldım, ve şiparişimi heyecanla beklemeye başladım.
Bu süreçte yoğun olduklarından dolayı ürün pazartesi (3 gün sonra) kargoya verilecek dendi. Tamam normaldir dedim ulaşma tarihi salı görünüyordu çünkü.
Sonra ilk golü attılar, kargo tarihi çarşambaya alındı; çok yoğun olduklarını ve cumaya kadar kargo işlerini bitireceklerini söylediler.Güvendik tabi cuma geldi aradım kargom için, bekleyin gün içinde yüklenir dediler bekledim akşam oldu 21:45; (kargomu 1 hafta beklemişim, tahmini pazartesi alırım diyorum.Monta ihtiyacımda var ama neyse bildiğim yerden alıyorum derken) aradım beklettiler telefonda 40 dakika ve sonra tarafıma sizin tedarikçiniz KARSPOR ürünü temin edememiş(elinde olmayan ürünü satışa koymuş, yetmediği gibi oyalamış, haber vermemiş, hepsiburada ise ondan komisyon alıyoruz dur bozmayak diye bana iletmemiş) evet dedim, siz mağdur olmayın diye başka satıcıya aktaralım dediler, aynı fiyattan sizin memnuniyetiniz açısından, dedim vay neyse gönlümü aldılar hatalarını toplayacaklar, ne yapmam lazım dedim, talebinizi oluşturduk arkadaşlar size dönecek onayınızı alacak dediler.iyi dedim kapadım.
C.tesi tüm gün twlefon bekledim arayan olmayınca ben aradım; bana denilen şu:
-hangi talep ?
Biz satışı değişimi talebi göremiyoruz, karspor temin ediyormus görünüyor, gene de ilgili birime ben yazdım, yalnız sadece hafta içi arar o arkadaşlar dwndi :)
Hey yavrum hey gol üstüne gole bak...
Tamam dedim, pazartesi bekledim aramadılar, ben aradım onlaea zahmet olmasın diye, dedim bakın mesai saatlerinde aranmadım, o arayacak arkadaslar ne zaman arayacak ?
Dediler nasıl aramadılar mı (kimsenin birbirinden, kendindwn, gruplarından haberi yok, benim her yazdıgım dilwkçeyi,başkasına baştan anlatıyprum oda yazıyor; galiba 20 kez anlatmısımdıe sorunumu) dedim yok.
Bakın yarın ararlarsa saat 2 ila 4 arası uçakta olacağım tek o aralıkta aramazlar dimi dedim.
Olur mu görkem bey dediler ulaşana kadar ararşar ben notta tuttum, mutlaka dönerlwr size dendi :) (yalan tabi)
Salak herifler saat 1:45 aradı uçağa geçiyorım tabi anam babamla konustum, yol sonucta helallik aldık.o ara bu kekolar aradı açamadım.
Sonra döndüm bjnlara dedim belli oldu mu, diyor ki yok biz bilemeyiz sistemi görwmiyoruz, onlar farklı sistem kullanıyor (sanırım onlar Nasa’ya bağlı direk) sizi aksam 21 e kadar kesin ararlar.
Bekledim bende bok varmış gibi, anasını satayım sabır taşı misali bekliyoruz, la metro bile binmedim bunlar bidaha ararda ulaşamaz diye.
Tabi aramadılar :)
Ben 21:45 aradım(hepte bu saate arıyorum nedendir bilmem ama olaylar tamamen doğru) adam diyor ki aramadılar mı ? Diyorum yok.
Dedi ki konusmuslar, eee dedim, başka satıcı yonlendirmişler (ismini yazmıyorum kurumla alakasız sonucta) eeee yarın yollayacaklar, en geç çarşamba kargoda(yarın yani)

Dedim tamam.çarşamba da verimmeyince dedim paramı verin istemiyorum, alın montu kullanırsınız.
Neden mi böyle çıkıştım:
-dün konustugum adam tamamen sallamış, kusura bakmayın ama gerçekten bu durumu daha iyi ifade edebilecek bir terim bulamadım.
Çarşamba aksam konustugum( gene 21:45 )adam bana ne değişimi dedi, karspor(allahın cezası) yollayacak ya dedi...
Dedim yapacağınız işe...paramı istiyorum diyor ki vwremeyiz fatura kesildi, dedi. Hamgi ürüne ? Bulsam ben alcam, ürün yokki piyasada, dedi sanal olarak yani... dedim ne zaman paramı alcam, 30 gün Karsporun hakkı var dedi :) evet arkadaşlarr elinizi verdiniz mi, oturma organınızı kapmaya çalışan bir kurum hepsiburadA.
Ben biraz çıkısınca ekledi, cumaya kadar kesin gelcek, vallahi, verilmezse arayın bizi...
Dedim arasam olacaklardan bahsedwrmisin; dedi sen biliyon aynı şeyler. Yani 30 güne kdar tamamlayacaklar..

Şikayet var’a şikayet yazdım.
Hem karspor, hem hepsiburada adına.
Karspor zaten dönmedi bile, o kadar gevşekler..adamların heykelini yapsalar toplara yetecek çimento yok.....(sakın bulaşmayın)
Hepsiburada ise bişeyler karalamış ama olaydan bir haber, şikayet numaramı yazmısım oraya bir okusana şikayetleri( yok okumaz,okumuyorlarda zaten, hoş okuması için birinin roman sevmesi lazım,malum 2 haftalık yaşanmışlık var ) copy+pastede olsa cevap attılar.
Hepsiburda kişişel mesajlara bak dediler, baktım ağa cuma kesin verilecek söz dediler, bugun (perşembe 6 aralık) ürün bizde depoda, araskargo verilecek, dedim bak gerçekten mi ?çünkü sabah saat 9:30 erken daha yetiştirememeleri için embesil olmaları lazım, dedi evet beyfendi.
Tek tek kodladım vallahi billahi sorum şuydu, siz bugun yani 6 aralık tarihinde benim şipariş vermiş olduğum montun m bedeninin hepsiburada deposunda olduğunu ve bugun tarafınızca gönderileceğini söylüyorsunuz doğru mu ?evet efendim dedi, iyi dedim..
Evde duygusal anlar yşandı vallahi imkansıza ulşmak gibiydi, tabi herşey aksam saat 21:45 te hala kargo verilmemesiyle bozuldu.
Aradım ilayda çıktı (isimlerle konusuyoeum fark ettiyseniz,çünkü çoğunu tanıdım artık, hepimiz biliyoruz birbirimizi) dedim nerde benim kargo.
Cvp: en geç cumartesi sizde olacak :)
Dedim bana bu zamana kadar hep sözel söylediniz tarihi bu kez kanıt var bana attığımız mesaja bak.
Baktı mesajı sesli bana okuyor ilaydacığım :)
Tabi o malum yere geldi...
Karspor güyaaa çok yoğun olduğundan 4 aralıkta kargoya vermiş,ama kargo firması yoğunmuş diye vakit bulamamış.takip numarası vermemiş...
7 aralıkta kesin sende olur diyor...
İlaydanın sesi çatallaştı, 20 dakika beklermisin dedi.
Bunca süre beklettiyse 2 ihtimal var..
Ya bir wc gitti, Ya da ağlıyor, başka ihtimal yok.
Sonra birşeylwr saçmaladı da ne dedi anlamadım, sıvazlama kısmı malum ince iş :)
Sonuç c.tesi gelcek dediler..
İnandım mo ? Tabi ki hayır

Buraya kadar okuduysan bu metni teşekkür ederim öncelikle. HEPSİBURADA PİŞMANLIKTIR, bakın söz konusu online satış yapan pazarlamacı sırf komisyon alıyor diye satıcıyı tutamaz. Alıcı mağdur oluyor, sonuçta bizim bunlarla ığraşıcak vaktimiz yok, işimiz gücümüz var.
Hepsiburada kendi içindeki haberleşmeden habersiz, organize olamayan, müşteriyi(alıcı olanı) mağdur eden, hiçbir yaptırım gücü olmayan bir firma.tabiri uygunsa şarlatandır..
KARSPOR MAĞAZASI ise internette biraz araştırılırsa buna benzer vukaatı çok olan, şikayet varda cevap bile atmayan, hiç ulaşamadığım konuşamadım, bir dolandırıcı esnaf.

Bu tarz alışverişlerde n11 tek geçerim.2 yıl tr garantili diye satılıp, 1 yıl garantisi olunca şikayet ettiğim, açıp 3-4 gün kullandığım airpods’u satıcı yalnış beyanda bulundu diye geri aldırmıştır.
Müşterisinin arkasında olduğundan ötürü teşekkür ederim onlara.


“Bir not geçeceğim arkadaşlar her arayışında ve kargo verilmeyince ileri tarih alındı, bu günkü tarihe kadar 2 haftalık süreçte -p.tesi-çarşamba-cuma-salı-çarşamba-en geç cuma kesin bu kez (yarın yani)- şaka lan şaka c.tesi olcak söz bu kez- valla o günü de görmedim daha ama ekleyeceğin yoruma..”
 
Son düzenleyen moderatör:

rtakak

Müdavim
Katılım
24 Temmuz 2018
Mesajlar
2,062
Reaksiyon puanı
1,459
Puanları
113
Yaş
22
Hocam geçmiş olsun.
Kaç haftadır uğraşmışsınız, tazminat davası açabilirsiniz. Sizi oyaladılar, saatlerinizi çaldılar. Biz insanların saati değerli, parayla da belli bir değeri var. Sizi hem ruhen yormuşlar hem vaktinizi çalmışlar.
Tazminat ve ürünün parasını alın bence.
 

Grkm4life

Öğrenci
Katılım
27 Kasım 2018
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
34
Teşekkürler lakin tazminat hakkımdan emin değilim, malum adalet konusunda ülkemiz bayağı nam salmış
 

Rint

Müdavim
Katılım
8 Nisan 2013
Mesajlar
1,654
Reaksiyon puanı
360
Puanları
83
Öncelikle derdini küfürlü anlattığın ve kurumlar nezdinde çalışanlara hakaret ettiğin için seni kınıyorum. Sorunun basit bir şekilde çözülebilecekken ticari çıkarlar gereği konuyu laçka eden HB yazıklar olsun. Bence montu artık istemeyin... Site üzerinden ürününüzün parasını talep edin (Ürün ayarlarından) HB direk kendisinin satıcı olduğu ürünlerde bile hataları çok geç düzeltmektedir. Sorunlar elbet ki olur ancak işini sevmeyen yada sistemin mecbur kıldığı bu düzen sizi, beni veya birilerini mağdur ediyor maalesef! Sorunu bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Sonuçlarını da yazın lütfen...
 

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,836
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,258
Puanları
113
Yaş
39
Sabah sabah okudum tüm devreler yandı.. Akşam olmaz artık herhalde.
 

Grkm4life

Öğrenci
Katılım
27 Kasım 2018
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
34
Kesinlikle hayır, küfürlü konuşmam söz konusu yetkililerle, buradaki yazım ile alakalıdır; konuşmalar kayıt altına alındığından o topa girmem bile, kaldı ki konuşma kayıtlarıyla ilgili dava açmayı bile düşünüyorum.

Ürün bugun hala verilmedi, keain cuma aksam 5 e kadar ulaşır denen ürün bu geceye kadar kargoya verilecekmiş..

Avukat arkadaşımla konuşacağım nitelikli dolandırıcılık, müşteriyi yalnış bilgilendirme üzerinden davacı olmayı deneyeceğim, sizlere de bilgi veririm :)

Bu firmaya kesinlikle bulaşmamak lazım birkez daha anladım, şu işlem bitsin başka birşey istemiyorum..

Karspor hala ürünü göndermemiş sanırım..o firma ise tam şarlatan, arkadaş bir cvp veren bile yok aradıgımda
 

design_man79

Öğrenci
Katılım
26 Kasım 2008
Mesajlar
77
Reaksiyon puanı
6
Puanları
8
efsane cuma yoğunluğundan bende mağdur oldum. aynı arkadaş gibi belirtilen süre dışında kargoya verildi bilgisine rağmen 2.kez ileri bir tarihe alındı. sabrediyorum kargoya tekrar verildi ve bugün mesajla cumartesiye gelecek dendi, gelmezse bende dişimi göstereceğim artık...
 

Grkm4life

Öğrenci
Katılım
27 Kasım 2018
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
34
efsane cuma yoğunluğundan bende mağdur oldum. aynı arkadaş gibi belirtilen süre dışında kargoya verildi bilgisine rağmen 2.kez ileri bir tarihe alındı. sabrediyorum kargoya tekrar verildi ve bugün mesajla cumartesiye gelecek dendi, gelmezse bende dişimi göstereceğim artık...
Dostum ben bugun mahkemeye vereceğim artık dedim iptal ettirdim satışı, cünkü bana denilen tedarik edilememii hala, yani ürün depomuzda diyen 2 temsilci yalan söylemiş, politikaları bu, efsane cumada stok güncellemesi yapılmıyormus, diyelim 10 ürün var ellerinde,90 kişi aldı.
Ne zaman gelirse oyala babam oyala, hala tedarik edilmemiş.
Amazon.com dan ve alibabadan şiparişler geldi bu sürecte daha hepsiburada yalan söylüyor.
Ben kurtuldum allah sizi de kurtarsın.
İade işlemleri başladı ama para daha yatmadı banka daha istekte bulunmadılar dedi :)
Hadi hayırlısı 2 haftada onu bekleriz artık.
Benzer ürünü morhipo’dan aldım.
Tabi aldığım fiyattan biraz pahalı ama kargolandı aynı gün teslim edildi.
Kalite farkı işte, paranla rezil olmaya değmez...
Uygulamasını sildim hepsiburada nın, bedava dağıtsalar bulaşmam artık.
Yurtdışı söylerim daha hızlı elime gelir :)

---- Mesajlar birleştirildi ----

Sabah sabah okudum tüm devreler yandı.. Akşam olmaz artık herhalde.
Ah hocam ben neler çektim birde düşünün,
 
Son düzenleme:
Üst