Headset & Mouse & Klavye Önerisi

Bu konuyu okuyanlar

Xriyantos

Asistan
Katılım
15 Aralık 2018
Mesajlar
238
Reaksiyon puanı
101
Puanları
43
Herkese merhabalar,

Bi kaç gündür mouse & klavye, headset araştırıyorum... Daha önce hep ses sistemi kullandığım için headset konusunda gerçekten hiçbir markayı bilmiyorum (deneyimlemedim) bu yüzden de güvenemiyorum. Özel olarak istediğim tek ayrıntı USB girişli olması. Ve uzun süreli kullanımda kulağı ağrıtmazsa harika olur. Bölümüm gereği neredeyse 15 saat bilgisayar ile ilgileniyorum, şu an normal bi kulaklığımı bluetooth ile bağlıyorum bilgisayara, o da uzun süre takınca kulağı ağrıtan bir model...

Mouse'a gelirsek aklımda Razer Basilisk var. FPS için çok iyi olduğu söyleniyor yorumlara göre... Steelseries markasına oldum olası ısınamadım. (Sadece mouse için konuşuyorum.) Masaüstümde Logitech kullanıyorum ama memnun olduğum söylenemez.

Klavye olarak da Razer Ornata Chroma düşünüyorum. Bilek koyma yeri beni baya cezbetti. Daha iyi önerileriniz varsa lütfen yazın.

Üçüne de 500TL maksimum bütçem olacak, buna göre aklınızda daha iyi öneriler veya bu cihazlardan herhangi birini kullanıyorsanız bilgi verirseniz çok iyi olur.
 

Görkem Say

Müdavim
Emektar
Katılım
22 Nisan 2017
Mesajlar
25,739
Çözümler
8
Reaksiyon puanı
24,992
Puanları
113
Son düzenleme:
Üst