Haftaya gösterime girecek olan filmler!

Bu konuyu okuyanlar

cathlack

Müdavim
Katılım
3 Mayıs 2007
Mesajlar
2,225
Reaksiyon puanı
6
Puanları
0
gp_027627.jpg
Altın Pusula
Bizimkine paralel bir dünyada, on iki yaşındaki didişken Lyra ile cini Pantalaimon, bildiğimiz Oxford’dan farklı ama yine de tanınabilen bir Oxford’da yaşar. Bir akşam Lyra’nın amcası Lord Asriel okulu ziyarete gelir. Lyra ile cini, onun hocalarla yaptığı gizli toplantıya kulak misafiri olurlar. Lyra gizlendiği dolapta, Toz, Kuzey’de havada asılı bir şehir ve cinayetle sonuçlanan bir keşif seferi hakkında esrarengiz hikayeler dinler. Sonra arkadaşı Roger, çocuk hırsızı Gokgoklar tarafından kaçırılır, güvenilmez ama güzel Mrs. Coulter onu birlikte yaşamak için Londra’ya götürür. Çingenelerin kurtardığı Lyra onlarla Kuzey’e gider. Zırhlı ayıların hüküm sürdüğü, gökyüzünde cadı-kraliçelerin uçtuğu ve bir grup bilim adamının, hakkında konuşulmasının bile çok ürkütücü olduğu deneyler yaptığı bir yerdir burası. Lyra’nın bu büyük korkunun üstesinden gelebilmesi için, Kuzey Işıkları’nın ötesine erişen daha dehşet verici bir şeyle yüzleşmesi gerekmektedir.



df2tw1.jpg
Cenazede Ölüm
İngiliz rahibin ölümüyle birlikte, oğulları Daniel ve Robert ailelerin dağılmaya başladığına tanıklık eder. Ancak ölenin yası henüz bitmemişken, ortaya çıkan bir yabancının babaları hakkında söyledikleri iki genci şok edecektir: Yabancının dediğine göre, babaları gaydir. Bu sırrın ortaya çıkmaması için ortaya koydukları çaba bir süre sonra onları tam bir kaosa sürükleyecektir.



hitman_box.jpg
Hitman
Son yılların gözde bilgisayar oyunlarından Hitman’ın sinema uyarlaması olan filmin kahramanı Ajan 47 (Timothy Olyphant) profesyonel bir tetikçi olmak için eğitilmiştir ve en güçlü silahları agresif yapısı ve işindeki kararlılığıdır. Bu kez Ajan 47 tuzağa düşürülmüştür ve Doğu Avrupa’da kendisini oyundışı bırakmak isteyenleri ve bunun sebeblerini ararken Interpol ve Rus ordusu da 47’nin peşindedir.
 

7/24

Müdavim
Katılım
5 Kasım 2007
Mesajlar
3,816
Reaksiyon puanı
51
Puanları
48
Son filme en iyi yakışan karakteristik oyuncu bana göre Jason Statham'dır.
 

otantic76

Doçent
Katılım
2 Eylül 2006
Mesajlar
868
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bu aslan kral ve dolap gibi bir film vardı. filmin devamı çekildi mi?

 

cathlack

Müdavim
Katılım
3 Mayıs 2007
Mesajlar
2,225
Reaksiyon puanı
6
Puanları
0
Dün akşam Hitman'ı izledim arkadaşlar...
Mükemmel filmlerden biri..
Mutlaka gidin derim...
Filmin bi bölümünü İstanbul'da çekmişler. Ezan sesini duyunca çok güzel oldu
Herneyse ..ben kesinlikle tavsiye ediyorum..bence gidin..
Saygılar.
 
Üst