Grundig Sensimeter PS 6610 BT Bluetooth Tartı

Bu konuyu okuyanlar

Türk Gücü

Asistan
Katılım
22 Mart 2017
Mesajlar
302
Reaksiyon puanı
137
Puanları
43
Yaş
34
Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte kadınlar da kilo vermenin derdine düştü. Yaklaşan yaz ayı ve mağazalarda yerini alan yazlık kıyafetler kadınların sıkı bir diyete başlamasına sebep oldu. Kilo problemi hemen hemen her kadının yaşadığı bir problem. Her tartıda farklı bir kilo görmek de sinir bozucu olabiliyor. Grundig Sensimeter Bluetooth tartı size özel bir tartı olmasının yanı sıra güvenilir sonuçlar görebileceğiniz bir tartı.

maxresdefault-730x480.jpg


Teknolojik özelliklerini bir kenara bırakalım tasarımıyla da oldukça göze çarpan bu ürün, banyonuzda veya evinizin herhangi biryerinde gayet şık bir görüntü oluşturacak gibi duruyor.

Akıllı telefonunuzdan yönetin

Akıllı telefonunuz varsa gerisi kolay. Nasıl mı? Grundig Sensimeter tartı özel olarak tasarlanmış, IOS ve Android uyumlu uygulamaya sahip. Bu uygulama sayesinde verilerinize kolayca ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bu uygulamayı telefonunuza indirmek ve Bluetooth yardımıyla tartınıza bağlanmak.

12 farklı kişiyi özel olarak tanır!

Grundig Sensimeter Bluetooth tartı, 12 kişiyi ayrı ayrı analiz eder. Her kişiyi otomatik olarak tanır. Bu sayede birden fazla kullanıcı bu tartıyı kullanabilir.

Geçmişinize döndüren tartı

Haftalık, aylık ve yıllık olarak verilerinizi saklayan bu tartı sayesinde ne kadar kilo verdiğinizi karşılaştırabilirsiniz. Bu sayede geçmişinizi kolayca takip edebilirsiniz.


Kaynak: https://pembeteknoloji.com.tr
 

vespina

Öğrenci
Katılım
10 Şubat 2019
Mesajlar
31
Reaksiyon puanı
2
Puanları
8
Yaş
33
tartılmak için 240 tl verilir mi ya
 
Üst