Gorilla Glass 5 Tanıtıldı!

Bu konuyu okuyanlar

S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Gorilla Glass 5 Tanıtıldı!

Piyasada yer alan neredeyse her telefonda her alan Gorilla Glass, düşmelere ve darbelere karşı çok daha dayanıklı yeni sürümü Gorilla Glass 5 ile karşımızda.

 
Son düzenleme:

El Padrino

Dekan
Emektar
Katılım
15 Şubat 2007
Mesajlar
6,045
Reaksiyon puanı
70
Puanları
48
Bu firma yüzyılın dolandırıcısı seçilse yeridir.Gorilla Glass camlar çiziliyorda, kırılıyorda.Her yeni Gorilla Glass serisi bir önceki seriden ne kadar dayanıklı diyorlarsa bilin ki o kadar hassastır ve kırılma ihtimali o kadar yüksektir.İlk gorilla glass Galaxy S2 de kullanıldı.S2 drop testleri izleyin bakalım kırılıyormuymuş camı.En sağlam ekran/cam S2deydi.

O cam o ekran kırılmazsa daha az cam satışı daha az ekran satışı anlamına gelir.

Adamlar her yeni seride camı bir o kadar daha hassas hale getiriyorlar.Gorilla Glass 4 düşer düşmez tek seferde paramparça olan bir cam.Hep daha iyi daha dayanıklı dümeniyle milleti kandırıyorlar.Tepkim camın kırılmasına çizilmesine değil, her yeni modelinde daha dayanıklı, kırılmaz çizilmez deyipte camı aslında daha hassas hale getirmeleri.Öyle süslü püslü isimler koyup "Goril Camı" diyerek pazarlama dümenlerine gerek yok.İsme markaya dahi gerek yok.Koy camı geç.

Bizim paşabahçe, şişecam ufak bir Ar-Ge yatırımıyla bu dolandırıcılardan çok daha dayanıklı, kaliteli cam üretebilir.Yazık...
 

pesimist

Rektör
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,590
Reaksiyon puanı
2,008
Puanları
113
Yaş
40
Ben memnunum. Bir sıkıntısını görmedim.
 

Elbruz46

Rektör
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
Bende s6 Edge var ekrandaki cam ile arkadaki camın aynı olmadığını düşünüyorum. Önemli olan ön camda tek bir çizik yok, ancak arka camda ufak çizikler mevcut. Ne olursa olsun benim gibi cihazı hor kullanan, kılıf kullanmayan aynı anda cebinde hem anahtar hem bozuk para hem de telefon olabilen birinin ekranının 1,5 yılda ekranında en ufak çizik olmaması benim için mucize.
 

Bloother

Rektör
Katılım
29 Ekim 2013
Mesajlar
10,949
Reaksiyon puanı
2,327
Puanları
113
Yaş
35
Sony'nin Dragontrail camı daha sağlam. Motorola'nın kullandığı ShatterShield camlar ise efsane. Gorilla Glass, sadece kılcal çiziklere dayanıklı en dandik cam teknolojisi..
 
Üst