google ve yandex e giremiyorum

Konusu 'Donanım Sorunları ve Çözümler' forumundadır ve chakmalife44 tarafından 21 Nisan 2017 başlatılmıştır.


  1. chakmalife44

    chakmalife44 Üyecik

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesajlar:
    3
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Erkek
    Yer:
    Malatya

    - google ve yandex e giremiyorum

    fiber internet kullanıyorum bir sorundan dolayı bilgisayarı sıfırladım win 10 kullanıyorum tüm güncelleme yaptım creator güncellemesi bile kurulu Microsoft edge den yandex.com ve Google a giremiyorum yalnız örnek shiftdelete.net e giriş yapabiliyorum internet var yani tüm ayarları sıfırlayıp tekrar kurdum olmadı gmail e girilmiyor yalnız bir chrome vardı eski bir sürüm orda Google sayfasına giriyor ama update yapınca internet bağlantısı yok diyor
     


  2. muratflash

    muratflash Rektör

    Katılım:
    9 Kasım 2008
    Mesajlar:
    13.499
    Beğenileri:
    343
    Ödül Puanları:
    83
    Sıfırlamak daha önceki sorunu gidermemiş olabilir. Bu laptop mı?. Sıfırlamak derken Windows 10 üzerinden işletim sistemini mi sıfırladınız?.
     
  3. chakmalife44

    chakmalife44 Üyecik

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesajlar:
    3
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Erkek
    Yer:
    Malatya
    masa üstü kullanıyorum win 10 üzerinde sıfırlama yaptım
     
  4. muratflash

    muratflash Rektör

    Katılım:
    9 Kasım 2008
    Mesajlar:
    13.499
    Beğenileri:
    343
    Ödül Puanları:
    83
    Öyle sıfırlama yapınca eski sistem üzerine yenisini yazıyor. Ben bu tür kurulumları hiç sevmiyorum. Yapman gerekn w10 kuracağın sürücüyü yani bölümü biçimlendir. Daha önce hazırlamış olduğun w10 ıso kalıbının dvd ve ya usb bellek neye yazdırdıysan onunla başlat sfırdan kur. Tüm sorunlarının çözüldüğünü göreceksin.
     
  5. chakmalife44

    chakmalife44 Üyecik

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesajlar:
    3
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Erkek
    Yer:
    Malatya
    abi haklısın biraz önce uefi den dediğin gibi biçimlendirip temiz kurulum yaptım yine aynı sorun saatler uğraşıyorum ttnet sorun bende değil diyor çıldırmaya ramak kaldı
     

    Ekli Dosyalar:

    • Adsız.png
      Adsız.png
      Dosya Boyutu:
      128 KB
      Görüntüleme:
      15
  6. muratflash

    muratflash Rektör

    Katılım:
    9 Kasım 2008
    Mesajlar:
    13.499
    Beğenileri:
    343
    Ödül Puanları:
    83
    Modem ayarlarında bi sorun olabilir mi?. DNS falan.
     
Taslak kaydedildi Taslak silindi

Sayfayı Paylaş