Google Haritalar için bir yenilik daha!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shiftdelete.Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Shiftdelete.Net

SDN Okuru
google-haritalar-icin-bir-yenilik-daha-sdn-01.jpg

Google Haritalar uygulaması konum paylaşımı işini bir adım daha öteye taşımaya hazırlanıyor. İşte, Android için Google Haritalar uygulamasına gelecek özellik.

https://shiftdelete.net/google-haritalar-icin-bir-yenilik-daha

:: Haritalar uygulamasından memnun musunuz?

Son düzenleme:

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Yandex mapten memnunum. Çok iyi çözünürlükte çekmişler yakın resimleri. Bayağı temiz görünüyor yeryüzü.

Google da böyle map kalitesi yok çünkü.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Yandex mapten memnunum. Çok iyi çözünürlükte çekmişler yakın resimleri. Bayağı temiz görünüyor yeryüzü.

Google da böyle map kalitesi yok çünkü.

Google Türkiye'nin isteği doğrultusunda tile çözünürlüklerini düşürdü. Özellikle 2-3 sene önce başlayan terör eylemleri sebebiyle. Özel bir istek gitti Google'a. maps.google.com.tr adresine girip baktığınızda bu böyle. Ama sonraki .tr'yi silerseniz cam gibi görüntüler geliyor...

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Google Türkiye'nin isteği doğrultusunda tile çözünürlüklerini düşürdü. Özellikle 2-3 sene önce başlayan terör eylemleri sebebiyle. Özel bir istek gitti Google'a. maps.google.com.tr adresine girip baktığınızda bu böyle. Ama sonraki .tr'yi silerseniz cam gibi görüntüler geliyor...
Sadece Türkiye için konuşmadım genel haritada google uydu kameraları zayıftır onu söylemek istiyorum.

Yandex ne uydusu kullanıyor onu diyemem ama genel haritanın uydu resimleri kalisesi baya iyi.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Sadece Türkiye için konuşmadım genel haritada google uydu kameraları zayıftır onu söylemek istiyorum.

Yandex ne uydusu kullanıyor onu diyemem ama genel haritanın uydu resimleri kalisesi baya iyi.

Yandex'deki local yer bilgileri tel tel dökülüyor. Bununla birlikte Google Maps daha collobrative bir ortam sunuyor.

Uzun zamandır yandex'e bakmıyordum. Baktım. Bir sürü eksik halen devam ediyor.