Galaxy S8'in çıkış tarihi belli oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Galaxy S8'in çıkış tarihi belli oldu

Sasmung'un yeni amiral gemisi olacak Galaxy S8 için üretim tarihi ve piyasaya çıkış tarihleri belli oldu. Güney Koreli elektronik devi, yeni Galaxy S8'leri ne zaman satışa çıkarıyor?

Galaxy S8 satın almayı düşünüyor musunuz?

Son düzenleme:

Hasansaylik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu yılda bir telefon çıkartma çılgınlığı artık bitmeli, tüketim manyaklığına dönüştü.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Applecılar gelmeden yorum yapalım şimdi bunlar olayı note 7 ye bağlarlar her zamanki gibi bi dakka düşünmez alırım hele bi piyasaya sürülsünde

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Applecılar gelmeden yorum yapalım şimdi bunlar olayı note 7 ye bağlarlar her zamanki gibi bi dakka düşünmez alırım hele bi piyasaya sürülsünde
Neden ben de Apple'ı severim ama S8 olsun Edge serisi vs benim çok hoşuma gitti her zaman aynı fikirde kalmazsın derim.:)

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Neden ben de Apple'ı severim ama S8 olsun Edge serisi vs benim çok hoşuma gitti her zaman aynı fikirde kalmazsın derim.:)
Appleı sevmek başka her olayda Samsungu kötülemek başka bende appleı severim özellikle 7 plus ın mat siyah rengine hastayım yanlış anlama lafı ortaya attık üstüne alınan alınsın :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
apple nasıl alıyor hala insanlar hayret ediyorum. adam müşterisinin iliğini kemiğini sömürmek için daha ne yapacağını şaşırdı. kutudan kulaklık çıkmıyor yav. ayrı olarak 799 tl ye satılıyor. üstelik bunu öyle bir sunuyor ki sanırsın kablosuz kulaklığı apple icat etti. 150 200 liraya daha güzel kablosuz kulaklıklar var.

YUŞA28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer o zaman alacak durumum olursa büyük ihtimal tercihim S8 olacak.Note 7 skandalı umrumda değil Samsunga güvenim tam.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
3000 den aşağı olmaz S8 daha da fazla olacaktır. 3500 çıkış fiyatı tahminim.
S7 edge bile 3250 tl den giriş yaptı şimdi daha donanımlı bir cihaz geliyor bide yükselen dolar kurunu düşünürsek ben 3700 TL civarı fiyat bekliyorum