Galaxy S8 ile nasıl ekran görüntüsü alınır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şimdi ben bu habere güleyim mi, ağlayayım mı? Sabah sabah bana bu duygu karmaşasını yaşatan editör(!)e teşekkürlerimi sunuyorum..

Bakın arkadaşlar, bu konu çok önemli! Aman diyim bak sağ taraftaki tuşla sakın ses açıp kapamaya çalışmayın. O, güç tuşu! Sol taraftaki tuşlarla ses açıp kapanıyor. Bakın, burası çok çok önemli! Malumunuz ki ses tuşları yeni icat edildi(!) Belki ne işe yaradığını bilmezsiniz diye söylüyorum.. Sol tuşların aşağıda olanı, (aman dikkat telefonu ters tutmayın. Kamera kısmı yukarıda olacak şekilde tutulacak. Kamerayı bilmeyenler pm atsın, detaylı açıklarım. zaten ters tuttuğunuzda ses tuşları da sağa geçer, buradan da anlayabilirsiniz.) ses kısmaya yarayan tuş. Evet, üstteki de sesi arttırıyor arkadaşlar!

Yine de anlamadığınız bir nokta olursa pm atın, anlatırım..

de_la_vega_66

Asistan
Reaksiyon puanı
34
herşey halloldu, telefonla ilgili tüm soru işaretleri giderildi ekran görüntüsü alma kalmıştı. bi de anasayafadan haber olarak sunmuşsunuz :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İşin daha acı tarafı, editör(!)ün hiçbir şeyden haberi yok. Ben bu kaydırmalı ekran görüntüsü özelliğini 1 yıldır kullanıyorum..

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
İşin daha acı tarafı, editör(!)ün hiçbir şeyden haberi yok. Ben bu kaydırmalı ekran görüntüsü özelliğini 1 yıldır kullanıyorum..

İşin aslı sanırım google seolama olaylarına çalışıyorlar eminimki googlede bu tarz şeyleri arayan vardır. Googlede ziyaretçi gelsin hit gelsin gibi şeyler işte vsvs ...