Galaxy s6 mı? Galaxy note4 mü?

adnan1933

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sizce hangisini tercih etmeliyim? biraz kararsız kaldım.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Ikside basarili urun. Birbirlerine gore bor kiyaslama yaparsak;

Kamera: ana kamerada ikiside oldukca iyi. Ikiside sizi memnun eder. Ama s6 on kamerada 2 puan ana kamerada 1 puan onde.

Islemci: note 4 exynos 5433 kullaniyor. Serin ve performansili calisan bir islemci. S6 exynos 7420 kullaniyor. Android telefonlari icindeki suan satista olan en gucli islemci.

Ram: ikside 3gb ram'e sahip. Fakat s6'da ram kullanimi konusunda bazi sikintilar yasayabilirsiniz. Ram kullaniminda note 4 daha iyi.

Ekran: iki urunde 2k ekrana sahip. Ikiside cok basarili. Ama s6 nin ekrani biraz daha iyi.

Batarya: s6 batarya konusunda pek iyi degil. Ama note 4 oldukca basarili.

Iki urun icinde ozetle buyuk ekran ve batarya konusunda iyi bir cihaz istiyorsaniz note 4 tavsiye ederim. Diger konularda s6 daha iyi teknik ozellikler sunuyor.

Seyyah123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
note 4 s6 alınmaz çöp telefon alacaksan note 5 yada edge+ falan al direk s serisi alınmaz benim görüşüm katılabilir katılmayabilirsin

conducktor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
note 4 s6 alınmaz çöp telefon alacaksan note 5 yada edge+ falan al direk s serisi alınmaz benim görüşüm katılabilir katılmayabilirsin

çöp telefon deyince iPhone 6 demen gerekirdi... SAMSUNG Galaxy S6 çok iyi... SAMSUNG Galaxy Note 4 alınacak ideal seçenek...

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
İphone 6 ya çöp diyen var ya uçuşan üyelere almak lazım arkadaşı :D

Seyyah123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Çöp telefon kullanmayan vatandaş hangi cihazı kullanıyorsunuz.
çöp derken sen şimdi koskoca samsungsun hala kulanıcıya şarj sorunu yaşatmaman(2550mAh nedir? ios musun sen 1715 mAh la günü geçircen ) lazım note 5 veya edge+ bunları bazı yöntemlerle engellenmiş diyolar ne kadardır bilmiyorum s6 biliosun samsunga s dicem s amiral telefonlarından daha önce çıktı artık elinde o kadar gücü bulundurmuyo malum baya bi ısınıyo baya bi (teknosada çok çabuk ısınmıştı) (z5 de ısınıo kamerayı 10 dk kulanmıştım) teknik özelliklere girmeden kısaca cevap vermeye çalıştım sen telefona 2k para veriosun telefon arada ısınmadan dolayı takılıosa bi uygulama açtıgında diğer uygulamayı kapatıyosa ve sen o uygulamaya tekrar açman gerekio ve o açılış suresini bekliosan benim için çöptür(Tasarımı kendine özgü telefonları seviyorum...) o yüzden direk note ve e+ sı söyledim ayrıca benim kuruntum olabilir samsung note serisine biraz yakın bakıo gibi daha destek verio gibi Ayrıca note4 biraz daha akıcı geldiydi bana s6nın yeni olması ve fiyat farkına göre...

hacı ben nexus 4 kulanıom kurcalama merakım var rom du kernel di en bol n4 de bide daha kolay isteğim şeyleri yapabiliom yazılım ve yazılımı destekleyen donanımları dışında çöp ne iyi kamerası var ne iyi sesi var sayabilirim kötü olanları ama ben bunu aldıgımda kurcalama için almıştım ben androidi nasıl kurcalarım nasıl içine ederim (aldığım ilk gün soft brick yaptım)... ama şuan yeni bi tel alsam ayfon alırım jailbreak merakım var :biggrin:

carsi41

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Note 4 almak için bana göre birkaç neden var bunlar batarya,kalem,büyük ekran bunların dışında S6 daha iyi. Özellikle kamera konusunda oldukça başarılı, parmak izi yine Not 4 e göre çok iyi. Ekran olarak çok bir fark olduğunu düşünmüyorum. Tasarım ise bana göre s6 nın daha iyi.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
hocam zaten apple kendisi çöp imac pro bile işlemcisi 2 GHz lerde dolaşıyor ben pcde 3.3 ghzlik i3 2120 kullanıyorum :)))

Mercedes alan kullanıcı konforuna bakar, istisnalar hariç ne beygiri ne hız muhabbetine girmez.
Mac de böyle bir şey.
İsterse 100ghz olsun PC in Macos olmadıktan sonra boş...

Goktug14

Asistan
Reaksiyon puanı
128
Kardeş niye durmadan konuları hortlatıyorsunuz moderatörlerin bu konu hakkında birşey yapması lazım