note 4 s6 alınmaz çöp telefon alacaksan note 5 yada edge+ falan al direk s serisi alınmaz benim görüşüm katılabilir katılmayabilirsin
Çöp telefon kullanmayan vatandaş hangi cihazı kullanıyorsunuz.note 4 s6 alınmaz çöp telefon alacaksan note 5 yada edge+ falan al direk s serisi alınmaz benim görüşüm katılabilir katılmayabilirsin
çöp derken sen şimdi koskoca samsungsun hala kulanıcıya şarj sorunu yaşatmaman(2550mAh nedir? ios musun sen 1715 mAh la günü geçircen ) lazım note 5 veya edge+ bunları bazı yöntemlerle engellenmiş diyolar ne kadardır bilmiyorum s6 biliosun samsunga s dicem s amiral telefonlarından daha önce çıktı artık elinde o kadar gücü bulundurmuyo malum baya bi ısınıyo baya bi (teknosada çok çabuk ısınmıştı) (z5 de ısınıo kamerayı 10 dk kulanmıştım) teknik özelliklere girmeden kısaca cevap vermeye çalıştım sen telefona 2k para veriosun telefon arada ısınmadan dolayı takılıosa bi uygulama açtıgında diğer uygulamayı kapatıyosa ve sen o uygulamaya tekrar açman gerekio ve o açılış suresini bekliosan benim için çöptür(Tasarımı kendine özgü telefonları seviyorum...) o yüzden direk note ve e+ sı söyledim ayrıca benim kuruntum olabilir samsung note serisine biraz yakın bakıo gibi daha destek verio gibi Ayrıca note4 biraz daha akıcı geldiydi bana s6nın yeni olması ve fiyat farkına göre...Çöp telefon kullanmayan vatandaş hangi cihazı kullanıyorsunuz.
hocam zaten apple kendisi çöp imac pro bile işlemcisi 2 GHz lerde dolaşıyor ben pcde 3.3 ghzlik i3 2120 kullanıyorumçöp telefon deyince iPhone 6 demen gerekirdi... SAMSUNG Galaxy S6 çok iyi... SAMSUNG Galaxy Note 4 alınacak ideal seçenek...
hocam zaten apple kendisi çöp imac pro bile işlemcisi 2 GHz lerde dolaşıyor ben pcde 3.3 ghzlik i3 2120 kullanıyorum))