galaxy a5 2016 kırılmaz cam

mustaf_karakurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
samsung galaxy a5 2016 ekranı 2.5D kıvrımlarına sahip ve ekran kırılmasını önlemek için kırılmaz cam kullanmak istiyorum. Yalnız piyasada satılan kırılmaz cam ürünleri ekraı tamamen kaplamıyor kıvrımlı kenarlar açıta kalıyor. Ekranı tamamen kaplayan ürünler var mı?nerde bulabilirim?isimleri mi farklı?

Metehan61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
şuan öyle bi jelatin yok galiba. mecbur onu kullancaksın benimde ilkden hoşuma gitmemişdi ama kullandıkça alışıyosun :D

Metehan61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
kırılabilir ama yapacak bişe yok, korumak istiyosan kapaklı kılıflardan alabilirsin.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
samsung galaxy a5 2016 ekranı 2.5D kıvrımlarına sahip ve ekran kırılmasını önlemek için kırılmaz cam kullanmak istiyorum. Yalnız piyasada satılan kırılmaz cam ürünleri ekraı tamamen kaplamıyor kıvrımlı kenarlar açıta kalıyor. Ekranı tamamen kaplayan ürünler var mı?nerde bulabilirim?isimleri mi farklı?
kıvrım olan jelatinler var ama pahalı ve zor bulunuyor genelde yaygın olan modellere çıkıyor belki a5 2016 ya çıkmamıştır.

mustaf_karakurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kıvrım olan jelatinler var ama pahalı ve zor bulunuyor genelde yaygın olan modellere çıkıyor belki a5 2016 ya çıkmamıştır.

o dediğin jelatinler hepsiburada da filan var 30 tl civarında ama o jelatinler koruyucu olur mu kırılmaz cam gibi
--- Gönderi Güncellendi ---
böyle kırılmaz ekranlar var ama görüntü nasıl olur bilmiyorum. renkli kısımlar silikonmus gerisi kırılmaz cam işe yarar mı?

Ekli dosyalar

• 8653.PNG
    8653.PNG
    413.9 KB · Görüntüleme: 600

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
o dediğin jelatinler hepsiburada da filan var 30 tl civarında ama o jelatinler koruyucu olur mu kırılmaz cam gibi
--- Gönderi Güncellendi ---
böyle kırılmaz ekranlar var ama görüntü nasıl olur bilmiyorum. renkli kısımlar silikonmus gerisi kırılmaz cam işe yarar mı?
Kardeşim daha önce kullanmadığım için yarar mı yaramaz mı bilmiyorum. Yanlış yönlendir meyim.