'Galatasaray'dayken de Fenerbahçeli'ydim'

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
Emre'den Galatasaray'a gönderme


1361538716-emretepe.jpg



Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu FB TV'de canlı yayında soruları yanıtladı,önemli açıklamalar yaptı.. "G.Saray da Kadıköy'e gelecek" diyen Emre,G.Saray'dayken de Fenerbahçeli olduğunu açıkladığını kaydetti..

İşte Fenerbahçeli futbolcunun açıklamaları:

"Ben ilk ayrıldığım gün de üzgün olduğumu söylemiştim. Tabii ayrılık benim de beklemediğim bir şeydi. 6 aylık periyotta insan yurtdışında kendini de dinleyebiliyor. Eşimle bunları uzun uzun konuştuk. O dönemde ayrılmam daha hayırlı olacaktı. Futbolun içinde bunlar var. İspanya'da mutluydum ama aklımın bir köşesinde Fenerbahçe vardı. Fenerbahçe'yi unutmak imkansızdır. Tekrar camianın içine geldim. Elimden geldiğince de hizmet etmek istiyorum."

"AVRUPA LİGİ'Nİ NEDEN KAZANMAYALIM?"
"Avrupa Ligi'nde maalesef oynayamıyorum. Bence düzgün bir statü değil. Ben de çok oynamak isterdim. Kupayı kazanma şansımız diğer takımlarla eşit. Hiçbir takımı küçümseyecek bir durumumuz yok. Biz de her maça ayrı ayrı hazırlanıp iyi konsantre olursak; kupayı neden kaldırmayalım."

"3 KUPAYA DA TALİBİZ"
"Deplasmandaki BATE maçına talihsiz bir şekilde başladık. Ama 10 kişi kalmamıza rağmen herkes elinden geleni yaptı. BATE maçıyla başlayan sürecin etkisini, diğer maçlarda da gördük. BATE küçümsenecek bir rakip değildi. Onlar için bir dezavantaj liglerinin oynanmamasıydı. Onlardan daha iyiydik. İyi bir performans gösterdik. Böyle devam etmemiz gerek. 3 kulvarda da sonuna kadar gitmek için herkes çok çalışmalı. Fenerbahçe, isminin olduğu her kupaya taliptir. Ligde 6 puanlık fark önemli değil. Rakibimiz zaten Kadıköy'e gelecek. 3 kupaya da talibiz."

"TÜRK FUTBOLU İYİ DEĞİL"
"Gurbetten aileye bakmak nasıl zorsa, Fenerbahçe'ye bakmak da zordu. Yıllarca Avrupa'da oynamış bir Türk futbolcusu olarak söylüyorum ki; Türk futbolunun durumu iyi değil. Ciddi bir yapılanmaya ihtiyacımız var. El ele verirsek, ortak bir şuur geliştirirsek neden olmasın? Ülkemizde kaostan beslenen çok fazla insan var. Onlara malzeme vermeden kendimizi geliştirebiliriz. Avrupa'da Türk futboluna çok fazla da bir ilgi yok açıkçası. İnşallah Galatasaray da kazanır, biz de kazanırız ve Türk futbolunun tanıtımını yaparız."

"SALİH BENİM VELİAHTIM DEĞİL"
"Recep Niyaz ile geçen sezon birlikte çok çalıştık. Salih'in de ismini duyuyordum. İkisi de çok yetenekli. Genç futbolcular, oynadıkları takımlara tempo kazandırmalı. Ben gençken bunu yaptım. Yıllardır oynuyorsam, sebebi budur. Genç futbolcular savaşmalı; mücadele etmeli. Türkiye'de son dönemde yetenekli futbolcular gereken patlamayı yapamıyor. Salih'i veliahtım olarak görmüyorum. Çünkü kendimi veliahtı olacak bir futbolcu olarak görmüyorum. Recep ve Salih'in Avrupa'ya gitmelerini isterim."

"TEMPO FARKI VAR"
"Buradaki futbolla Avrupa'daki futbol arasında tempo farkı var. Fenerbahçe'nin yaptığı idmanla Atletico'nun yaptığı arasındaki fark yok. Farkı yaratan oyuncunun iş ahlakı. Türkiye'deki futbolun eşik atlaması için futbolcuların daha fazla iş ahlakına sahip olması lazım."

"LİGDE ZOR MAÇLAR VAR"
"Ligde daha zor maçlar var. Ligin nasıl şekil alacağı, önümüzdeki 4 haftalık periyoda bağlı bizim adımıza. Ligdeki konumumuzu net ortaya çıkaracak bir süreç."

"FENERBAHÇE BENİM AİLEM"
"Fenerbahçe'ye 28 yaşında geldim. İnsanların kafasında'Galatasaraylı Emre' algısı vardı. Küçükken Fenerbahçeli olduğumu e-mail ile gelen bir soruya yanıt olarak söylemiştim. Fenerbahçe camiasında bile 'Hoş görünmeye çalışıyor' diye algılandı. Ama ben küçükken Fenerbahçeli'ydim. Galatasaray'da küçükken başka takımları tutan başka oyuncular da vardı. Allah bana Fenerbahçe'de oynamayı nasip etti. Fenerbahçe benim için annem, babam, eşim, çocuğum kadar değerli."

"PLZEN GÜÇLÜ BİR TAKIM"
"Viktoria Plzen ile Atletico Madrid'deyken 2 maç oynadım. Güçlü bir takım. Ama biz kendimize güvenip çalışırsak, bu takım finale kadar gider. Dünyadaki ender milletlerden bir taneyiz. 'Çek bir Letonya' demişlerdi zamanında. Hayata biraz gerçekçi bakarsak bazı şeyleri görürüz. Çekler, 6-7 yıllık düşüşün ardından yine güçlü bir takım kurmaya çalışıyor. Plzen diri bir takım. Önde basmaya çalışan ve iyi kapanan bir takım. Napoli'ye 2 maçta 5 gol atıp hiç yemediler. Taktiksel anlamda disiplinli futbolcularla karşılaşacağız."

"KENDİMİ DİNLEDİM"
"Aslında insanın hayatında çok şey değişebiliyor. Kendimi dinleme adına, aileme yönelme adına büyük bir fırsattı. Hiçbir zaman mükemmel olarak görmedim kendimi. Bu 6 ay bunları görme fırsatı verdi belki de. Sahanın içinde bitmediğini her şeyin belki gördüm. Sadece 3 maç oynadım. Geçmişten pek farklı bir perfomansım yok. Kötü oynadığım oldu ama kötü mücadele ettiğim hiç olmadı. Bunun devam edebileceğinin sözünü de verebilirim. Sahada bitmediğini, binlerce insanı etkilediğimi göremiyordum eskiden. Bu yönden benim için faydalı oldu diyebilirim. Bizi çocuklar da izliyor, oğluma baktığımda gördüm bunu. Biz sadece futbolcu değiliz yani."

"FUTBOLCULAR BÜYÜK PARALAR KAZANIYOR"
"Futbolcu önce hayatının merkezine bu mesleği yerleştirecek. Futbolcular büyük paralar kazanıyor. Bu kadar maddiyatın yanında itibar... Giydiğiniz forma nedeniyle binlerce insan size itibar gösteriyor. Futbolu bıraktıktan sonra bile bitmiyor bu. Sıra bile bekletmezler size. Arda'ya da söylemiştim. Senin için yazılan en çok bu "artık kanatlandı, uçacak" yazmazlar. Bu kadar olur. Bu düşebilir ama daha da artmaz. Önemli olan bunu üstte tutmak. Esas aktörler futbolcular... Başta hayatın merkezinde bu meslek olmalı. Onlara çok şey kazandıracaktır."

"EN BÜYÜK HAYALİM FUTBOLU FENERBAHÇE'DE BIRAKMAK"
"Tempo kazanması gerekiyor futbolun. Daha çabuk düşünüp çabuk oynamalıyız. Taktiksel olarak gerideyiz. 2-3 tane futbolun en önemli şeyini söyledim zaten. Bunları sağlamamız lazım. Yeteneğiniz varsa zaten yolun yarısına gelirsiniz. Ama yeteneği olmayıp çok çalışan sizi yakalayabilir. Yetenekli çalışırsa yeteneksiz zaten yakalayamaz onu. En az Avrupa'dakiler kadar çalışmalı futbolcularımız ki o seviyeye çıkabilsinler. En büyük hayalim, bu formayla jübile yapmak. 3-4 sene daha oynayabileceğimi düşünüyorum. Şu anki mukavelem de zaten Fenerbahçe'de bırakmak adına. Futbolu burada bırakıp Fenerbahçe adına herhangi bir bölümde görev almak isterim."

"SANCILI BİR SÜREÇ GEÇİRİYORUZ"
"Şu an sancılı bir süreç geçiriyoruz Türk futbolu olarak. Bu futbolcuların elinde; Salih'in, Recep'in elinde. Bizden bayrağı alıp en tepeye taşımaları gerekiyor. Oyuncu için en büyük handikap kendini yeterli görmektir. Ben büyüklerimden bunu öğrendim. Bunu da öğretmeye çalışıyorum. Sadece futbolda değil hayatın hiçbir alanında adaletin tam olduğunu düşünmüyorum. Mümkün olduğu kadar var adalet hayatımda. Bu kaostan beslenenlere karşı bir birliktelik oluşturulması gerektiğini düşünüyorum. Birlik olmamız gerekiyor. Futbolcuların, camiaların, medyanın, yönetenlerin birlik olması gerekiyor. Yönetenler birbirinden uzaklaştıkça taraftarlar da bundan etkileniyor. Daha hoşgörülü davranmalıyız. En çok etkilenen camia olduğumuz için önderlik etmek de bize yakışır."

"HER ŞEYİ ÖZLEDİM"
"Her stada çıktığımdaki atmosferi özledim. Samandıra'yı, arkadaşlarımı çok özledim. Formayı özledim tabii ki başta. Futbol dışında İstanbul'u özledim. Demek ki çok seviyormuşuz, Allah da nasip etmedi uzun sürmesini."

"BENİM DEDİKLERİMİ YAPIN, YAPTIKLARIMI YAPMAYIN"
"Gençlere tabii ki destek olmamız gerekiyor. Geçen gün baktım Recep'e bir hocamız kitap getirmiş. Hiçbir hocam bana kitap getirmemişti. Ben 22-23 yaşında başladım kitap okumaya. Herkes onlara çok iyi bakıyor. Onların da bunlara layık olmaları gerekiyor. Ben onlara "Benim dediklerimi yapın, yaptıklarımı yapmayın" diyorum."

"AYRILIK OLARAK GÖRMEMİŞTİM"
"Zaten ayrılık olarak görmemiştim. Ölene kadar kimse Fenerbahçe sevgisini benden alamayacak. Bu insanların bana gösterdikleri teveccühün karşılığını veririm inşallah. Bu takım bir aile takımı. Herkes burada emek veriyor. Herkese verdikleri destek için teşekkür ediyorum".

kaynak


 

olympuskiller

Müdavim
Katılım
23 Mart 2008
Mesajlar
1,474
Reaksiyon puanı
7
Puanları
38
Her sene aynı film, Fenerliler bile sözde katlanamıyordu bu herife şimdi bağırlarına basarlar herhalde
 

pandomim

Öğrenci
Katılım
18 Ekim 2011
Mesajlar
53
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
Bir insan u dönüşü.. yapıyorsa bilinki.. birşeyi kıskanıyordur.. ve ya hazmedemiyordur..
salihi emreyi üstüne cristianı meyveleşide katın.. toplayın bir alex etmez.. veliaht devri geçti..
gönderme yapan kişi.. aslını inkar ediyordur.. aslını inkar edende haramzededir..
gs yetişmisin.. fb olsan ne olmasan ne.. çokta tınnn
 

by efsane

Müdavim
Cezalı
Emektar
Katılım
10 Aralık 2008
Mesajlar
14,680
Reaksiyon puanı
2,135
Puanları
113
[video=youtube;yVfTwJAvCic]http://www.youtube.com/watch?v=yVfTwJAvCic[/video]
 

Vefasiz

Doçent
Katılım
17 Ağustos 2012
Mesajlar
705
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
ya çocukluğumda hatırlıyorum :) show tvde çıkmıştı bu dönmenin evine gitmişler her yerde Galatasaray formaları bayrakları vs Galatasarayda oynamayı çok istiyorum diyordu :) Karakter enjekte etmek lazım bu erasmus çocuğuna.
 

Ahmethz

Müdavim
Emektar
Katılım
7 Eylül 2006
Mesajlar
12,440
Reaksiyon puanı
398
Puanları
83
başlığı gördüm kesin emredir dedim yanılmadım, laf söylemeye bile gerek yok kumaşı belli
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
yahu galatasaraylı arkadaşlar, Allah Teala kimseyi sizin dilinize düşürüp, hışmınıza uğratmasın.

bakın ben de, taa yıllar evvel, hem de emre daha galatasaray da oynarken duymuştum bir dostumdan, emre'nin aslen fenerbahçeli olduğunu...

bakın size bir haber daha vereyim, taa o yıllarda bana bunu söyleyen dostum, buna mukabil fenerbahçeli gökhan gönül'ün de gerçekte galatasaray taraftarı olduğunu anlatmıştı.

tamam, emre gerçekten büyük hataları olan bir futbolcu, ama bu kadar bir düşmanlığı, aşağılanmayı hak etmiyor. bunu onu savunmak için söylemiyorum, ama siz bunu toplu bir kine dönüştürünce objektif düşünebilme hassasiyetini kaybediyorsunuz o zaman da...

şimdi ben de çıkıp, galatasaraylı şu şu futbolcu şunu yaptı, bunu yaptı ayakları bana göre değil, kaldı ki emre tam tersini söyleyip ben galatasaraylıyım da diyebilirdi, bu onun iyi futbolculuğunu, ve bir insan olduğu gerçeğini yine de değiştirmezdi benim için.
 

by efsane

Müdavim
Cezalı
Emektar
Katılım
10 Aralık 2008
Mesajlar
14,680
Reaksiyon puanı
2,135
Puanları
113
yahu galatasaraylı arkadaşlar, Allah Teala kimseyi sizin dilinize düşürüp, hışmınıza uğratmasın.

bakın ben de, taa yıllar evvel, hem de emre daha galatasaray da oynarken duymuştum bir dostumdan, emre'nin aslen fenerbahçeli olduğunu...

bakın size bir haber daha vereyim, taa o yıllarda bana bunu söyleyen dostum, buna mukabil fenerbahçeli gökhan gönül'ün de gerçekte galatasaray taraftarı olduğunu anlatmıştı.

tamam, emre gerçekten büyük hataları olan bir futbolcu, ama bu kadar bir düşmanlığı, aşağılanmayı hak etmiyor. bunu onu savunmak için söylemiyorum, ama siz bunu toplu bir kine dönüştürünce objektif düşünebilme hassasiyetini kaybediyorsunuz o zaman da...

şimdi ben de çıkıp, galatasaraylı şu şu futbolcu şunu yaptı, bunu yaptı ayakları bana göre değil, kaldı ki emre tam tersini söyleyip ben galatasaraylıyım da diyebilirdi, bu onun iyi futbolculuğunu, ve bir insan olduğu gerçeğini yine de değiştirmezdi benim için.

Abim, insanın zamanında hata yapmış olabilir.

Ama, bu hataya inadına devam etmek de neyin nesi?

Sanki konuşulacak hiç bir şey kalmamış gibi ben Fenerbahçeli'ydim, doğmadan da Fenerbahçe'liydim, mezara kadar Fenerli'yim diye diretmeye gerek var mı?

Bence yok..

Mehmet Topal da aynı şekilde Galatasaray'dan Avrupa'ya, Avrupa'dan da size geldi.

Bişey dedik mi?
 

-Beneficence-

Müdavim
Katılım
10 Ocak 2012
Mesajlar
7,862
Reaksiyon puanı
31
Puanları
48
yahu galatasaraylı arkadaşlar, Allah Teala kimseyi sizin dilinize düşürüp, hışmınıza uğratmasın.

bakın ben de, taa yıllar evvel, hem de emre daha galatasaray da oynarken duymuştum bir dostumdan, emre'nin aslen fenerbahçeli olduğunu...

bakın size bir haber daha vereyim, taa o yıllarda bana bunu söyleyen dostum, buna mukabil fenerbahçeli gökhan gönül'ün de gerçekte galatasaray taraftarı olduğunu anlatmıştı.

tamam, emre gerçekten büyük hataları olan bir futbolcu, ama bu kadar bir düşmanlığı, aşağılanmayı hak etmiyor. bunu onu savunmak için söylemiyorum, ama siz bunu toplu bir kine dönüştürünce objektif düşünebilme hassasiyetini kaybediyorsunuz o zaman da...

şimdi ben de çıkıp, galatasaraylı şu şu futbolcu şunu yaptı, bunu yaptı ayakları bana göre değil, kaldı ki emre tam tersini söyleyip ben galatasaraylıyım da diyebilirdi, bu onun iyi futbolculuğunu, ve bir insan olduğu gerçeğini yine de değiştirmezdi benim için.
Ya hu hocam aklı-selim insan olarak sen yapma bari durup dururken böyle bir açıklama yaparsa tabi tepkileri üzerine çeker ortamı germekten başka bir amacı yok kendine zorla düşman ettiriyor milleti.
 

WhiteHawk

Müdavim
Katılım
21 Mart 2009
Mesajlar
2,024
Reaksiyon puanı
43
Puanları
48
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] sonuna kadar haklısın.Bu arada avatarın çok güzel olmuş.:thumbup::clover:
 

|BeyabaN|

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2008
Mesajlar
3,248
Reaksiyon puanı
9
Puanları
0
Galatasaraylılar yine yüklenmiş, hatta hakaret bile etmişler, adamın Galatasaray zamanından Fenerbahçeli olduğu biliniyor, sizin derdiniz ne anlayabilmiş değilim.
Adam gayet güzel açıklama yapmış, daha önceki açkılamalarına baktığımızda ben u dönüşü görmüyorum ama bazıları nasıl görüyorlarsa adam her Fenerbahçeliyim dediğinde u dönüşü diyorlar,
Anlayın artık adamın döndüğü felan yok adam Fenerbahçeli.
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
Seyyah hocam, Alex bize gelse, armayı öpse, bilmem kaç yıldır Galatasaraylıyım dese, eminim ki sizlerde aynı şeyleri söylerdiniz.


sevgili [MENTION=84327]deatmania[/MENTION], alex örneği buraya uymadı abim. uymadı çünkü, alex brezilyalıdır, türk değildir. onun öncesi yoktur, söz konusu bile değildir. alex galatasaraya da gelebilir, orada sembol olabilirdi, yahut hagi fenere gelebilir, biz de sembol olabilirdi. takıma gelip sembol olduktan sonra, ben aslen fenerliydim, galatalıydım demelerinin mantığı olamayacağı gibi...

şimdi ben size emre melektir falan demedim, yaptıklarını da savunmadım. o da bir insandır dedim sadece, geçmişteki hatalarını da kabul ediyor nitekim... ha bugün içinizden biri çıkıp onu elbette eleştirebilir, yaptıklarını söyleyebilir, buna da bir diyeceğim yok. ne ki, benim bahsettiğim şey bunun toplumsal bir linç'e dönüşmüş olmasıdır. bana ters gelen de bu.

Allah şahidimdir ki, durum tam tersi olsaydı da ben yine aynı şeyleri yazacaktım. bu konuda sizi namusum ve vicdanım üzerine temin ederim. bugüne kadar hiçbir galatasaraylı futbolcuyu şu veya bu sebeple hakkında konuşmadım. çünkü benim için hepsi bir insandır, hatasıyla sevabıyla... belki bir davranışını, yanlışını o an için eleştirmiş olsam da sadece o an içindir o, onun bu hatasını hayatının tamamına teşmil etmem ben.

bu yazdıklarımı da bir fenerbahçeli refleksiyle yazmadığımı bilmenizi isterim, sadece inançlarım gereği ve bir insan olarak yazmak istedim. burada benim için "fenerbahçeli emre"nin özne olması sadece bir tevafuktur.

burada tek bir amacım vardı, bir galatasaraylı gözüyle değil de, sadece bir insan gözüyle bakabilmenin bizi kul hakkından da koruyabilecek objektif bir tercihin de var olabildiğini gösterebilmekti.

sürç-i lisan ettikse affola, Allaha emanet olun, sevgiyle, muhabbetle kalın.
 

YellowRed

Müdavim
Katılım
2 Ekim 2008
Mesajlar
13,574
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
başlığı okuyunca emre olduğunu anlamayan kalmamıştır heralde. :)

her sene aynı açıklamalar. aklı sıra taraftarları gs-fb rekabeti üzerinden motive etmeye çalışıyor. daha önce bu taktik defalarca elinde patladı ama hala uslanmadı. onun gibiler uslanmaz zaten...
 

engerex

Müdavim
Katılım
16 Ağustos 2008
Mesajlar
7,676
Reaksiyon puanı
26
Puanları
48
Galatasaray'a daha çok katkı sağladığı kesin.
 

tambjk

Müdavim
Katılım
10 Mayıs 2011
Mesajlar
3,263
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Kimse durduk yere, canı sıkıldıkça emreye yükleneyim demiyor ki :) Emre her seferinde kulaklarını çınlatmak istercesine çıkıp basına, ortamı gerecek açıklamalar yapıp, malzemeyi bizzat kendisi veriyor. Küfür edilmesine karşıyım orası ama böyle açıklama yaparsa eleştirilmeyi de göze alması gerekir.
 

BeyaZayeB

Müdavim
Katılım
11 Kasım 2008
Mesajlar
2,191
Reaksiyon puanı
19
Puanları
38
Emre yine gaza gelmiş.

Ne zaman ders alacak bu adam merak ediyorum.
 

XAFER37

Müdavim
Katılım
17 Kasım 2011
Mesajlar
1,331
Reaksiyon puanı
1
Puanları
38
Bu adam ne zaman konuşsa olay oluyor bi sus allah aşkına ya, bir röpörtajında da ağzından galatasaray çıkmasın illa bir tartışma çıkaracak, bu ırkçı adamın agzına galatasaray yakışmıyor artık iyice çirkefleşti (fenerbahçeli arkadaşlara lafım yok saldırmayın :) )
 

cobra11

Müdavim
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
topal fenere gelirse formasını yakarım diyenler, şimdi bişey demeyiz diyor ilginç :)

emrenin bunu demeside olmamış bence :)
 

Silence

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Nisan 2009
Mesajlar
7,786
Reaksiyon puanı
49
Puanları
48
Ayy gözlerim yaşardı adam nasılda sahip çıkmış yaa iki yalakalık yaptı diye . :D

Ben fenerbahçe taraftarının bu huyuna bitiyorum işte her zaman destekliyorlar .Bu adam yarın çıkıp kendilerine küfretse bile bir anlık öfke derler .

Alinin dediği gibi yav he he :D
 

muratteas

Müdavim
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
9,578
Reaksiyon puanı
96
Puanları
48
Karakteri bol olanlar biraz karakter atın üstüne. :)
 

ReDo

Müdavim
Katılım
8 Kasım 2008
Mesajlar
13,389
Reaksiyon puanı
92
Puanları
48
[video=youtube;cBXJ23Vf53A]https://www.youtube.com/watch?v=cBXJ23Vf53A&feature=youtube_gdata_player[/video]

Dağılın.
 

ffgul

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2009
Mesajlar
1,183
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
>>Delikanlı çocuk..
>>Zoruna gidenin b... gitsin..
 

mendocino

Müdavim
Katılım
9 Ocak 2009
Mesajlar
11,032
Reaksiyon puanı
80
Puanları
48
Bu lafları Galatasaray'da oynarken söyleseydi o zaman delikanlı diyebilirdik, şimdi olsa olsa deliğkanlı olur. Zoruna giden kim?? Aradan 150 yıl geçmiş hala Galatasaray'la gündeme gelmeye çalışanlar kim?
 

leonfrt

Doçent
Katılım
27 Ocak 2013
Mesajlar
543
Reaksiyon puanı
1
Puanları
16
Nefret ediyorum bu adamdan iyiki Galatasaray da değil hep kavga ve çirkeflik peşinde

Bu arada UA nın yaptığı beste aklıma geldi :)
Bu dünyada para büyük ihtiyaç Emre belezoğlu paraya muhtaç
Alexle dost ol, tümerle arkadaş.........
 

Czmi

Doçent
Katılım
10 Kasım 2011
Mesajlar
951
Reaksiyon puanı
2
Puanları
18
Yaş
34
Karaktersizlik: Emre belezzzoggluuuu
 

ByEGT

Müdavim
Katılım
26 Kasım 2009
Mesajlar
3,025
Reaksiyon puanı
15
Puanları
38
Bir şeyleri ispat etmeye çalışırmış gibi sürekli "beni Fenerbahçeli Emre olarak anın" deyip duruyordu. Arena'da kocaman pankart açacaksın derbide aslında, "Galatasaraylı Emre" diye :p
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst