Bu konuyu okuyanlar

Burak Özgen

Profesör
Katılım
13 Mart 2018
Mesajlar
1,824
Reaksiyon puanı
271
Puanları
83
Yaş
25
Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, teknik direktör konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Comolli konuyla ilgili, "Blanc, Buvac ve Moyes ile prensipte anlaşma sağladı. Ancak 3 teknik adamla da transfer bütçesi ve alınacak oyuncularla ilgili görüşmeler sürüyor. Mali tablo netleştiği anda yeni hoca resmi olarak açıklanacak." ifadelerini kullanırken Ersun Yanal'ın adaylar arasında yer almadığı öğrenildi.
839
Göreve resmen başladığı çarşamba gününden bu yana geçen 7 günde kulüpteki mali konulara eğilen Fenerbahçe yönetimi, tablonun beklenenden kötü olması nedeniyle yabancı teknik direktör konusunda belirsizlik yaşıyor. Sarı-lacivertliler, mali konulardaki belirsizlik dolayısıyla hoca adaylarıyla ilgili önemli aşama kaydetse de henüz anlaşmadı.

BLANC'IN PREMİER LİG'DEN DE TALİPLERİ VAR
Fenerbahçe'nin listesindeki en güçlü isimler Blanc, Buvac ve Moyes... Fransa Milli Takımı eski hocası Laurent Blanc'ın, Premier Lig'den talipleri olduğu için zora girdiği ifade ediliyor. Klopp'un yardımcısı Zeljko Buvac ile Comolli'nin prensip olarak anlaşma sağladığı, tarafların transfer bütçesiyle ilgili görüşmelerinin devam ettiği öğrenildi.

MOYES TÜRKİYE'YE SICAK
Son aday olan David Moyes'un da Fenerbahçe'de çalışmaya sıcak baktığı, tıpkı Buvac gibi transfer bütçesi konusunda detayların konuşulduğu bildirildi. Comolli, tüm adaylarla temas halinde ve bir yabancı hocayı ikna etmesi an meselesi. Mali tablonun netleşmesinin ardından Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü resmi olarak açıklanacak.

ZELJKO BUVAC
56 yaşında. 17 yıldır Klopp'un yardımcılığını yapan Buvac, Liverpool'dan şok bir kararla ayrıldı.

DAVİD MOYES
55 yaşındaki İskoç çalıştırıcı geçen sezonu West Ham'da geçirdi. Şu an için boşta.

LAURENT BLANC
52 yaşındaki Fransız hoca son olarak PSG'yi çalıştırmış görevinden 2016 yılında ayrılmıştı.

YANAL LİSTEDE YOK
F.Bahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın yeniden göreve getirileceğine dair iddialar yönetim tarafından doğrulanmadı. Sarılacivertlilerin yerli teknik adam konusunda tek adayının Aykut Kocaman olduğu, Ersun Yanal ile herhangi bir görüşme gerçekleştirilmediği ifade edildi. Kocaman'ın geleceği konusundaki belirsizlik devam ediyor. Tecrübeli hoca dün de başkan Ali Koç'la bir araya gelemedi. Koç'un bu hafta içerisinde Samandıra'ya bir ziyarette bulunacağı, bu toplantının bilgilendirme amaçlı olacağı belirtildi. Koç'un teknik direktör konusunda inisiyatifi tamamen Comolli'ye bıraktığı da ifade edildi.

COMOLLİ'YE ERTELEME
Fenerbahçe yönetiminin ilk icraat olarak göreve getirdiği Damien Comolli'nin, bugün basın önünde imza atacağı duyurulmuştu. Ancak imza töreni çarşamba gününe ertelendi. Fransız yöneticinin Ülker Stadyumu 1907 Tribünü'nde saat 14.00'te gerçekleştireceği basıntoplantısında yeni teknik direktörle ilgili önemli açıklamalarda bulunması ve gelecek sezon planlamasıyla ilgili bilgiler paylaşması bekleniyor.

YÖNETİM TOPLANIYOR
Fenerbahçe'de bugün önemli bir yönetim kurulu toplantısı yapılacak. Ali Koç başkanlığındaki bu toplantıda görev dağılımı gerçekleştirilecek. Yeni yöneticiler, tüm alanlarda aktif görev almaktan çok mevcut profesyonelleri denetleyici görevini üstlenecek.

Kaynak:Sabah
 
Üst