Fenerbahçe Ülker'de Pianigiani dönemi kısa sürdü

Bu konuyu okuyanlar

cengaver51

Müdavim
Katılım
5 Nisan 2009
Mesajlar
5,118
Reaksiyon puanı
169
Puanları
63
pianigiani3_YKIBK.jpg


Fenerbahçe Ülker'de Pianigiani dönemi kısa sürdü. Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, İtalyan antrenörün şahsi nedenlerle görevinden ayrıldığı belirtildi. Pianigiani yerine de Ertuğrul Erdoğan başantrenörlüğe getirildi.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Erkek Basketbol Takımımız Fenerbahçe Ülker’in Başantrenörü Simone Pianigiani, şahsi nedenlerle görevinden ayrılmıştır.

İtalyan teknik adam, "Avrupa’nın en prestijli kulüplerinden biri olan Fenerbahçe Ülker’deki görevim süresince gördüğüm yakınlık ve yoğun destek nedeniyle Fenerbahçe Spor Kulübü’ne teşekkür eder, Fenerbahçe gibi büyük bir ailenin parçası olmaktan gurur duyarım" dedi.
Avrupa Basketbolu’nun en iyi koçlarından biri olan Pianigiani’ye görev süresi boyunca gösterdiği ciddiyet ve profesyonelliğin yanı sıra Türkiye Kupası zaferi ve lig liderliğimiz için teşekkür eder; kariyerinin bundan sonraki bölümünde ve yaşamında başarılar dileriz.
Basketbol Takımımız Fenerbahçe Ülker’de Pianigiani’den boşalan Başantrenörlük görevini Ertuğrul Erdoğan sürdürecektir; kendisine yürekten başarılar dileriz" denildi.


http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/83408/pianigiani-donemi-kapandi
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
F.Bahçe'de Pianigiani istifa etti!


f-bahce-de-surpriz-ayrilik-3064706.Jpeg



Fenerbahçe Ülker Coach'u Pianigiani görevinden ayrıldı. Takımı sezonun kalan bölümünde Ertuğrul Erdoğan çalıştıracak.


Fenerbahçe Kulübü, Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Simone Pianigiani'nin görevinden ayrıldığını açıklarken, Pianigiani'den boşalan başantrenörlük görevini Ertuğrul Erdoğan'ın sürdüreceği bildirildi. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: "Erkek basketbol takımımız Fenerbahçe Ülker'in Başantrenörü Simone Pianigiani, şahsi nedenlerle görevinden ayrılmıştır.


İtalyan teknik adam, "Avrupa'nın en prestijli kulüplerinden biri olan Fenerbahçe Ülker'deki görevim süresince gördüğüm yakınlık ve yoğun destek nedeniyle Fenerbahçe Spor Kulübü'ne teşekkür eder, Fenerbahçe gibi büyük bir ailenin parçası olmaktan gurur duyarım" dedi. Avrupa basketbolunun en iyi koçlarından biri olan Pianigiani'ye görev süresi boyunca gösterdiği ciddiyet ve profesyonelliğin yanı sıra Türkiye Kupası zaferi ve lig liderliğimiz için teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki bölümünde ve yaşamında başarılar dileriz. Basketbol takımımız Fenerbahçe Ülker'de Pianigiani'den boşalan başantrenörlük görevini Ertuğrul Erdoğan sürdürecektir; kendisine yürekten başarılar dileriz."


kaynak
 

dadaist

Müdavim
Katılım
18 Eylül 2010
Mesajlar
1,638
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
oyuncularla koç arasında bir türlü denge olmadı. son maçta da zaten oyuncular adamı göndermek için kendilerini rezil etmekten geri durmadılar. birinden biri gidecekti koç gitti. ama kalanlar ne kadar faydalı olacak belirsiz. şerefiyle sahada oynamayanlara sözüm.
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
yav şu tevafuka bakar mısınız, konuyu [MENTION=64502]cengaver51[/MENTION] ile aynı anda açmışız!:)
 

muratteas

Müdavim
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
9,578
Reaksiyon puanı
96
Puanları
48
Yardımcı koç Ertuğrul hoca olursa yeni koç çok iyi olur.
 

aagkn

Müdavim
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
Aslında iyi koç ama doku uyuşmadı,şimdi esas soru şu bu takımı sezon başında bu adama kurdu,hatta kilit oyuncuları geldiği takım olan siena'dan getirdi.Bakalım göreceğiz.
 
Üst