Bu konuyu okuyanlar

Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
5b1f795f8f1ed723a46ae389.jpg

Ezgi Baylar, son günlerin araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Magazin gündemine kariyeri ve özel hayatıyla giriş yapan Ezgi Baylar, aynı zamanda oyunculuk da yapmaktadır. Arka Sokaklar dizisinde bir dönem boy gösteren güzel oyuncu, araştırılan isimler arasında yer almaya başladı. Peki, Ezgi Baylar kimdir kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler
Ezgi Baylar, 1983 yılında doğdu. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Bölümünde tamamladı.
2014 yılında Sunuculuğunu Öykü Serter‘in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez‘in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmaya katıldı. 2015 yılında da benzer bir formattaki “İşte Benim Stilim” yarışmasına katıldı.
Öykü Serter‘in yaptığı bu yarışmada Aycan Nurcan Şencan, Ayşegül Melisa Doğan, Ayşenur Balcı, Çiğdem Çelik, Emel Özkızıltaş, Ezgi Baylar, Ezgi Ünal, Gizem Güler, Gülnihal Candan, Gülşah Yılmaz, Maria Surina, Nazlı Hamarat, Nazlı Sultan Yayla, Özden Cerrahoğlu, Tuğçe Ergişi ile yarıştı. İşte Benim Stilim'in en iddiali isimlerinden biri olan Ezgi Baylar, kayınvalidesinin 18 bin liralık çanta taktığını söyleyince eleştirilerin hedefi olmuştu.
Yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldıktan sonra TV8 ekranlarında yayınlanan Güle Güle Oturun isimli programın sunuculuğunu üstlendi.



2010 yılında dünya evine giren Ezgi Baylar’ın bu evliliğinden Alya adında bir kız çocuğu oldu. Arka Sokaklar dizisinde rol aldı. Dizinin 481’inci bölümünde Hale isimli bir mankene hayat veren Ezgi Baylar, polisle iş birliği yapan bir karakteri canlandırdı.

Kaynak Hürriyet
 
Üst