EVGA Intel İşbirliği

Bu konuyu okuyanlar

Ecevit BIKTIM

Müdavim
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
2,443
Reaksiyon puanı
26
Puanları
0
Intel’in yeni grafik işlemcisi Larrabee hakkında yeni söylentiler var. Geforce GTX 285 kadar performanslı olan Larrabee, Evga tarafından da üretilecek.

Intel’in uzun süredir üzerinde çalıştığı Larrabee grafik işlemcisi ekran kartı üreticilerine de dağıtılacak. Bu işlemci ATI ve Nvidia’nın da yaptığı gibi çeşitli iş ortaklarına verilecek. Bu esasında çok da yeni bir olay değil. Çünkü böyle bir pazarda güçlü iş ortaklarına mutlaka ihtiyaç duyuluyor.



http://shiftdelete.net/evga-intel-isbirligi-11701.html
 

ulash

Doçent
Katılım
8 Nisan 2008
Mesajlar
820
Reaksiyon puanı
10
Puanları
18
Asus, Gigabyte, Zotac gibi Türkiye'de de aktif faaliyet gösteren üreticilerde olması bu kartla daha erken tanışmak adına iyi olacaktır.
 

cakabuba

Asistan
Katılım
3 Mayıs 2008
Mesajlar
145
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
aha buraya yazıyorum (parmak yalama hareketi :) ) maymun iştahlı herşeye burnunu sokan intel ekran kartı işinde başarılı olamayacak ve postu serecek. Çekirge bir zıplar iki zıplar ... uyarmadı demesinler :p
 

craftingMaterial

Müdavim
Katılım
31 Aralık 2007
Mesajlar
17,485
Reaksiyon puanı
188
Puanları
63
hiç belli olmaz. zamanında sanki nvidia, ati mi vardı. intel öyle birşey yapar ki nvidia yı ati sollar hemde ucuz olursa tadından yenmez. ben destekliyorum. nvidia ve ati arasındaki kapışmalara başka rakipler de gelmeli bence.
 

cakabuba

Asistan
Katılım
3 Mayıs 2008
Mesajlar
145
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
intel ve ucuz kulağa komik geliyor. intel açgözlü ve tekelci bir firma. Buna örnek olarak daha düne kadar ab de cezalandırılması örneği yeter de artar. Eğer ekran kartı piyasasına girerde tutarsa vay piyasanın haline o zaman. Ama amd ati, nvidia ve diğerleri artık daha güçlüler, yedirmezler. O kadar kolay değil. intelin grafik işi yeni değil. Ben i740larda yetiştim intelin oyunlarına daha öncesini bilmiyorum. o gün bu gündür intel yardırıp duruyor. Ama beceremedi. Bence başarılı olamayacak.
 
Üst