Ersun Yanal: Sorumlusu benim.

Bu konuyu okuyanlar

Mustafa Deliktaş

Müdavim
Emektar
Katılım
9 Ağustos 2015
Mesajlar
3,292
Reaksiyon puanı
2,239
Puanları
113
Süper Lig'de Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu. Yanal, "Geçen yıldan bu yana belki de Fenerbahçe bu stresi yönetememe konusunda en yetkisiz takım olarak görüyorum. Sorumlusu benim." dedi.

5e4847a079da3e1590295980.jpg


İşte Ersun Yanal'ın açıklamaları:


"Top rakibe geçtikten sonraki geçişlerde uzun süredir görmediğimiz kadar kötü bir Fenerbahçe vardı. Topu geri kazanmadaki mesafe ve süreler arttı. Bu oyun dengemizi bozdu. Yaratıcı oyuncu konusunda sıkıntımız hep vardı. Geçişi daha sert oynamalıydık. Geçen yıldan bu yana belki de Fenerbahçe bu stresi yönetememe konusunda en yetkisiz takım olarak görüyorum. Sorumlusu benim. Geçen yıldan bu yana taraftarların teveccühü ile birlikte zor bir sezon geçirdik. Yeni dönemde de kolay bir sezon geçirmiyoruz. Fenerbahçe futbolun her aşamasını, sporun, sivil toplum örgütü olma gücüyle birçok şeyi değiştirebilecek bir camia. Taraftarlarımız takıma ve başkanına inanmalı. İnançlarını kaybetmemeliler. Hepimiz çok üzüldük. Bu üzüntüyü çalışarak geçebilirsiniz."

Kaynak
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,324
Puanları
113
Ya de get burdan Ersun YANAL.
Üç beş çığırtkan çakalın baskısıyla gelip kondun hak etmediğin bir yere. Kalkmış burda saçma sapan bahaneler üretiyorsun.
İçim acıyor ya.

Artık sıradan bir takım haline getirdin bizi. Umarım bir daha bize Galatasaray şampiyonluğu yaşatmazsın. Pardon bu senin elinden çıktı artık da ötekilere kaldı bu iş.

Sade Ersun değil, Ali KOÇ da bir hayal kırıklığı oldu ne yazık ki... Aziz başkanı özlüyor insan.
 

Son mesajlar

Üst