Eğlencenin Tadına Varın

Bu konuyu okuyanlar

Ecevit BIKTIM

Profesör
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
2,443
Reaksiyon puanı
26
Puanları
0
Bir Video kamera düşünün. Full HD kayıt yapıyor, 5 Megapiksel çözünürlüğünde resim çekiyor ve üzerinde bulunan objektif hareket ediyor. Sony MHS-M1 ile tanışın.

120 gram ağırlığında olan Sony'nin yeni video kamerası, resim ve videolarını internet'de paylaşan kitleler için tasarlandı. 270 derece dönen objektif, kendisini çekmek isteyen veya farklı açılarda görüntü yakalamak isteyen kişiler için oldukça eğlenceli bir özellik.
Resim ve videolar 1.8 inç'lik LCD ekranında görünüyor. 47 mm'lik objektif'e sahip olan Sony MHS-M1, optik zum özelliğini desteklemiyor.
MHS-PM1, videoları 1440 x 1080p çözünürlüğünde (HD) çekiyor. Saniyede 30 kare çekebilen bu ürün, videoları MPEG4-AVC/H.264 formatında Memory Stick Pro Duo bellek kartına yazıyor.

sony%20cam1252056999.jpg
Ekim ayında piyasada olacak olan Sony MHS-PM1, yurt dışında 180 Euro'dan satılacak.

Sony video kamera resim ve video kayıt için iki farklı düğmeye sahip. Spor, manzara, ışıklı ortam, loş ışık ve otomatik çekim modları ürünün kullanımını kolaylaştırıyor.
USB arabirimden bilgisayara bağlanan bu ürün, sahip olduğu Picture Motion Browser yazılımı sayesinde resim ve videoları anında internet'e yükleyebiliyor. Picasa ve Youtube gibi popüler siteler, yazılımın içinde yer almasından dolayı ekstra bir ayar yapmanız gerekmiyor.

::
Tatile giderken Sony MHS-PM1 video kamerayı yanınıza alır mıydınız?

Yazan
: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net
 

emptyheart

Profesör
Katılım
7 Ağustos 2009
Mesajlar
1,636
Reaksiyon puanı
25
Puanları
0
yok almazdım
çünkü buna parayı verince tatil param kalmazdı
ayrıca benim zaten sony cameram var :D
 
Üst