Discovery elite verip iphone 5 alınır mı?

Bu konuyu okuyanlar

emre2535

Asistan
Katılım
21 Şubat 2013
Mesajlar
289
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Discovery elite verip iphone 5 alınır mı?
 

Ɲevermore

Müdavim
Katılım
24 Kasım 2012
Mesajlar
2,607
Reaksiyon puanı
249
Puanları
63
Yaş
27
Zarar edersin nasıl zarar edersin discovery elite eğer ikinci el ise satma düşüncesine girme zarar edersin elitedeki donanım iphone 5tekinden iyi fakat iphone 5 işletim sistemi ve içerik bakımından yazılım bakımından daha iyi
 

Vikings

Müdavim
Katılım
5 Aralık 2013
Mesajlar
9,621
Reaksiyon puanı
91
Puanları
48
Merhaba,

Hiç düşünmeden değiştirin derim.
 

emre2535

Asistan
Katılım
21 Şubat 2013
Mesajlar
289
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Elite çok iyi aslında ama biraz büyük rahat edemedim
 

Vikings

Müdavim
Katılım
5 Aralık 2013
Mesajlar
9,621
Reaksiyon puanı
91
Puanları
48
General mobilenin güncelleme desteği ile Applenin güncelleme desteğini göz önüne koyarsanız 5 ile değişim yapmak için yeterli bir sebep olduğunu görebilirsiniz :)
 

Lazzz

Müdavim
Katılım
15 Şubat 2014
Mesajlar
16,707
Reaksiyon puanı
3,278
Puanları
113
Teefonda hız ve stabilite istiyorsan alınır.
 

Da Vinci's

Doçent
Katılım
7 Eylül 2013
Mesajlar
532
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
General Mobile bu akılla giderse 1 sene sona tekrardan dibe vurur . Telefonlarıda 2.elde öldüm parasına gitmeye başlar.
Ama Apple telefonları tam tersine ölüsü bile para eden telefonlardır.
Oyüzden çok isabetli bir karar olur.


General Mobile'ı niçin kötülediğime örnekler vermek gerekirse;
1. Discovery 2 diye bir telefon tanıttılar, Özelliklerini söylediler ,Ram 1GB olacaktı. Aradan 2 hafta geçti. Muzaffer bey tüketicilerden gelen geri dönüşler bizim için çok önemli vs dedi ve tüketicilerin isteği üzerine RAM 2GB olacak dedi.
Millet telefonu beklemeye başladı ama bekle bekle telefon yok. Unutuldu gitti resmen. Sonra pat diye quadro diye bir telefon çıktı. Bu telefonu acaba discovery 2 yerine mi çıkartı dedik ama özelliklere bakınca discovery 2 yle yakından uzaktan alakası olmadığını gördük.

2. Discoverynin kitkat'ı yok şu tarihte dediler, yok bu tarihte dediler, bu sefer valla 2 haftaya gelecek dediler, temmuzda bir güncelleme geldi ama tele sıfırdan rom yüklendiği için teldeki bütün bilgilerinizin silinmesi gerekiyordu. Normalde telefon güncellendiğinde bilgilerinizin silinmemesi gerekir. Dahası rom henüz stabiliteden okadar uzak ki benim aklıma, acaba XDA sitesindeki bir romu indirip ,buildprob dosyasını editleyip vs biz yaptık mı dediler diye geldi.

3. Elite fiyatı yanlış hatırlamıyorsam max 1199 tl olacaktı, yüne Muzaffer bey bizzat açıklamıştı. Üstelik bu sözü söylediğinde dolar kuru yaklaşık 2,3 tl civarındaydı. Elite'in çıktığında ise dolar bu seviyenin çok altında olmasına rağmen adamlar 1299 tlden çıktı. Eğer sözlerini tutsalardı Dolar kuruda baz alındığında 1000-1100 tl arası fiyata çıkarmaları gerekirdi.

4. Birde meşhur Elite Lite modelimiz var. Elite'in kırpılmış modeli diyebileceğimiz lite de 2gb ram olacaktı ve hatırlamadığım bir kaç özelliği daha kırpılacaktı ama fiyat olarak çok uygun olacaktı ve bana göre 2014'ün F/P ürünü olacaktı.Hatta bende dört gözle beklemiştim bir ara eğer dedikleri özelliklerde birde uygun fiyata çıkarsa kesin alırım diyordum. Ama hala ne lite var, ne de lite den bir haber. Bir ara çok az miktarda satılmış ama telefonun tanıtımı general mobile'ın resmi sitesinde bile yok.

5. Bunların dışında GM müdürü Muzaffer beyin işte Qualcomla çalışıyoruz, şöyle yazılım geliştiriyoruz, böyle patent alıyoruz vs masalları var.

6. Xiaomi 'nin yıl sonuna doğru Türkiye pazarına gireceği söyleniyor (Yanlış hatırlamıyorsam listede 7. sıradayız ve ilk 4 sıraya Xiaomi giriş yaptı.). Ayrıca OPPO'da gelecek diyorlar ama şahsi fikrim OPPO'nun bu yıl gelmeyeceği yönünde.
Geçen sene Türkiye pazarı F/P bakımınından aç bir pazardı, ve sahada oyuncu yoktu. Bu sene ise DARK,Piranha,Motorola (MotoG) firmaları teller getirerek GM'e rakip oldular. Birde üstüne Xiaomi gibi dünya pazarında zirveye oynayabilecek potansiyele sahip bir firma geldiğini düşünün. Adamlar 270$ Mi3 satıyor .

Tüm bu yazdıklarımı üst üste konulunca bu GM den bir yol olmayacağını ve GM'i karanlık günlerin beklediğini düşünüyorum.

Dolayısıyla bu saatten sonra General Mobile tel alırken 2. defa düşünmek gerekir. Gidersiniz GM tel alırsınız, satışlar dip yapar ne güncelleme verecek bir GM kalır, nede teli satacak birisini bulabilirsiniz, çünkü millet bu durumda GM kaldı yaw deyip tele yanaşmaz ,yanaşssada 3 kuruş para vermeyi teklif eder.
 
Üst