Dev-C Build Error neden kaynaklanıyor.

Şu anda konuyu okuyanlar (Üyeler: 1, Ziyaretçi & Botlar: 0)


ayhankucuk28

Asistan
Katılım
30 Eyl 2012
Mesajlar
220
Puanları
0
Arkadaşlar hangi programı yazarsam yazayım çalıştırmıyor.

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>


int main(void)
{
printf("xxx");

system("PAUSE");
return 0;
}


C:\Dev-Cpp\Makefile.win [Build Error] [Proje1.exe] Error 1 diye hata veriyor.

bu kodu bile çalıştırmıyor. Windows 8 geçince böyle oldu. Nasıl çözerim. Yardımlarınızı bekliyorum sınava az kaldı çalışmam lazım.
 

ömer2323

Üyecik
Katılım
23 Ara 2012
Mesajlar
4
Puanları
0
merhaba ben bı galaxy s3 aldım ıkı ay oldu andoıd 4.1.1 ı otomotık yukledım ama telefonu acarken ve kaparken samsun acılıs sesı gelıyor goruntu yok ve sınyal ısıgı yanmıyo sadece acarken ve kaparken ne yapmalıyım
 

lokman686868

Doçent
Katılım
10 Ara 2012
Mesajlar
581
Puanları
0
kiesten mi yükledin odin daha garanti bi daha yukle ıstersen çok buyuk bı sorunsa
 

ömer2323

Üyecik
Katılım
23 Ara 2012
Mesajlar
4
Puanları
0
ya google play storede otomatık guncellestırmlerı ızın ver butonunu secmıstım andoıdın yenı surumunu kendı otomatık yukledı ondan mı sorun kaynaklanıyo onuda tam bıyom ama bı anada bu aksam telefonu acarken oldu acılıs sesı geldı ama orda kı samsung sımgesı gelmedı bu ekran acılıs ozellıklerı varmı telefonun ekran fılmı mı yanmıs olabılır yoksa
 
Üst
stat counter