CrySis ve CrySis: Warhead, Steam'e çıkartma yapıyor!

Bu konuyu okuyanlar

Nemesis

Müdavim
Katılım
31 Ekim 2007
Mesajlar
7,764
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
Yaş
37
crysiswarheadlogo.jpg


Valve Software yaptığı açıklama ile CryTek tarafından geliştirilen FPS oyunları CrySis ve CrySis: Warhead'in Eylül ayında Steam'e geleceğini duyurdu. Ön siparişe açılan 2 oyunu da şu anda satın alabilirsiniz. CrySis $39.99'a satılırken, CrySis: Warhead ise $29.99'a satılıyor. Her iki oyunu kapsayan paket ise $69.98 üzerinden satılıyor. Oyunlarda Türkçe desteğinin olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor. Ancak bize göre büyük ihtimal olmayacaktır.

Bu haberin en güzel tarafı ise Electronic Arts diğer oyunlarını da Steam platformu üzerinden satmaya başlayabilir (gerçi açıklamada Electronic Arts'ın adı bile geçmiyor). Eğer bu gerçekleşirse Steam üzerinde en büyük oyun kataloğuna sahip firma haline gelecektir. Gelişmeler hakkında sizleri bilgilendireceğiz.

Kaynak
 

ugly_duck

Öğrenci
Katılım
7 Ekim 2008
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
selam merhaba oyunu bitiren arkdaşlar yardımsss
ben mağradan sonraki EXDDUS bölümünde kaldım geçemiyorum prophet le arabaya biniyoruz yol bitince prohet arabadan iniyo bende iniyorum ama lakin prophet dağdan iniyo ben havada uçuyorum her neyse bütün yaratıkları havadan vuruyorum ama uçağa binmeye gelince binemiyorum lütfen yardımcı ollun arkadaşlar şimdiden teşekürler
 
Üst