Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
MAÇ SONUCU | Kasımpaşa 1-4 Galatasaray



Kasımpaşa Galatasaray maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta heyecanı devam etti. Feghouli'nin hat-trick yaptığı maçta gülen taraf 4-1'lik skorla konuk ekip Galatasaray oldu. Aslan 42 puana yükseldi ve maç fazlasıyla Medipol Başakşehir'le farkı üçe indirdi. Ev sahibi ise ligde üst üste 6. kez yenildi. Geçen haftanın iki gollü yıldızı Belhanda ise bir gol ve bir asist kaydetti.

Kasımpaşa Galatasaray maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 22. hafta heyecanı devam etti. Zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada Galatasaray sahadan 4-1’lik skorla galip ayrıldı ve 42 puanla maç fazlasıyla lider Medipol Başakşehir ile olan puan farkını 3’e indirdi.
Ligde üst üste 5 maçtır mağlup olan Kasımpaşa’nın serisi ise 6 maça çıktı. 29 puanda kalan Kasımpaşa kötü gidişiyle ateş hattına girme tehlikesini iyiden iyiye hisseder oldu. Denizli’nin öğrencilerinin küme düşme hattıyla arasında 5 puan fark kaldı. Kasımpaşa taraftarları maçın son bölümünde yönetimi istifaya çağırdı.
Galatasaray’da Sofiane Feghouli ve Younes Belhanda karşılaşmaya damga vuran isimler oldu. Feghouli 3 gol kaydederken, geçen haftanın iki gollü yıldızı Belhanda ise bir gol ve bir asist kaydetti. Galatasaray’ın golleri Belhanda (22) ve Feghouli’den (28, 53 ve 68) geldi. Kasımpaşa ise 14’te Trezeguet ile öne geçti ancak golü koruyamadı.



STAT: Recep Tayyip Erdoğan Stadı
SAAT: 19:00
HAKEM: Ali Palabıyık
YAYIN: beIN SPORTS 1

KASIMPAŞA: Scuffet, Popov, Veysel, Ben Youssef, Veigneau, Pavelka, Khalili, Sadiku, İlhan, Koita, Trezeguet
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli
GALATASARAY: Muslera, Linnes, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir, Donk, Selçuk, Belhanda, Onyekuru, Feghouli, Diagne
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim


Kaynak: Skor
 

yagizaden

Asistan
Katılım
6 Şubat 2019
Mesajlar
104
Reaksiyon puanı
6
Puanları
18
Yaş
24
Son dakikada yüzümüzü güldüren takıma sevgiler
 
Üst