Çin'deki iPhone'lar patır patır patlıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Çin'deki iPhone'lar patır patır patlıyor

Çin'den gelen raporlar, Apple'ın canını çok sıkacak. Samsung'tan sonra şimdi de iPhone'ların patladığı haberleri rapor ediliyor. Peki Çin'de bu kez kaç iPhone patladı?

Sahip olduğunuz iPhone ile nasıl sorunlar yaşadınız?

Son düzenleme:

Mustafa1982

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
iPhone 4s'i 5 yıl kullandım. 1 kez bile donmadı. Yeğenlerime verdim hâlâ taş gibi. 6 aydır 6s kullanıyorum. Harika. Beton zemine seramik zemine tepeleme düşürdüm Hiç bana mısın? Demedi. Soğuk duşa tepeleme daldı açıp kapatmadan kurulayarak devam ettim. Yani Apple babamın oğlu değil de bu kadar adice algı operasyonu yapılmaz. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Ben de haksızlığa gelemiyorum arkadaş.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Patlatanlar çakma şarj aleti kullanmıştır..

Mustafa1982

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Yemeyin bunları. Çekiçle matkapla dalıyorlar. Uygun bir açıdan bir resim ooo al sana patladı. Böylesi pislik bir rekabet var. Demek ki tatlı bir para veriyorlar ki böyle rezil "haberler" yayılıyor. SDN'yi de anlamak lazım. Bu arada Kesinlikle SDN bu işten para aldı demiyorum. Ulusal Haber kanalları dahi Bu türden para karşılığı karalama haberleri yaparken SDN'ye mi kaldı Dünyayı kurtarmak. Alsınlar koparsınlar. Almamaları kabahat. Yani arkadaşlar işin doğrusunu söylerken bile Bazı yüzsüzler sizi mahkemeye verebilirler. Kesin de kazanırlar. Böyle de bir adalet sistemi var. Tedbirli olmak lazım yani siz meseleyi anladınız.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
iPhone stabildir arkadaş patlamaz, çatlamaz, aksırmaz, öksürmez. Bayılıyorum iPhone taraftarlarına Apple para verse bunlara inanın kabul etmezler Apple zarar edecek diye. Bayılıyorum bu Apple fanlarına memleket sevdalısı ol deseniz hepsi tip tip suratınıza bakar ama ayfon deyince sanki babalarının şirketidir Apple hemen sahip çıkma iç güdüsü ile savunmaya geçme. Adamlar rapor eder açık ayan beyan patlıyor diye. Mümkün değil patlamaz niye patlasın ki insan yapısı değil ilahi bir aygıt. Adamlar rapor eder telefon şebekesi çekmiyor diye hatta web sitesinde haber yapar editör kendi kullandığı ayfon çekmiyor diye bunlar inanmaz varsa yoksa Ayfon çok stabil. Adamlar rapor eder arama yapamıyorum diye bir kişi iki kişi değil bir sürü adam yalan söylüyordur ama ayfon stabildir hiç bir mok olmaz ona. Çünkü insan yapısı değil ilahi bir aygıt!!!

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Iphone'u bu kadar övenler kafa kafa verip nasıl yapıldığını araştırsa şimdiye %100 milli telefon yapmıştık.
Bu tipleri görünce doların yükselmesine üzülmüyorum, yükselsin, fakirleşelim, alamayalım telefon falan, sonra da sıkışınca mecburen kendimiz üretelim ve kendi markamız olsun. Doların son iki gündür düştüğüne bakmayın, orta vadeli verilere göre 2018'e girerken 4 barajını aşmış olacak.
Yoksa bu kafayla ömür boyu dış ülkelere mahkumuz, bir musibet bin nasihattan iyiymiş.

Mustafa1982

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Nerde rapor vermiş pardon?
Ayrıca bu uyduruk haberde bile deniliyorki vakalar Darbelerden kaynaklı oluşmuş. Bunun manası şu. Çekiçle girişmişler. Tabii size ayrı raporlar geldi de onu bilemem. Yani 6 yıldır İPhone kullanıyorum. Yani Telefon 6 yılda (4s ) birkez bile donmadı. Fan boymuş millet gördüğünü söylüyor. Alma kardeşim de milletle ne iftira ediyorsun. Yok bunlar şöyle de böyle de. Demek ki maksatlı konuşuyorsunuz. "iPhone kullandın mı yok!" Lafa gelince Profesör, Uzman :-)
--- Gönderi Güncellendi ---
Tecrübelerimi paylaşıyorum, övüyorsun diyorlar. Sanki biz Apple gibi bi markamız olsun istemeyiz. Yapabiliyorsanız sen başla bi :-) logosu benden. Bi defa bu milli bir mesele bence. İşlemci, grafik, multimedya kartları bellek vs hepsini üretebilmeliyiz. Sadece PC için değil, TV, Otomobil, Uçaklar vs herşey için yarından tezi Yok bu işlere girmeli.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Nerde rapor vermiş pardon?
Ayrıca bu uyduruk haberde bile deniliyorki vakalar Darbelerden kaynaklı oluşmuş. Bunun manası şu. Çekiçle girişmişler. Tabii size ayrı raporlar geldi de onu bilemem. Yani 6 yıldır İPhone kullanıyorum. Yani Telefon 6 yılda (4s ) birkez bile donmadı. Fan boymuş millet gördüğünü söylüyor. Alma kardeşim de milletle ne iftira ediyorsun. Yok bunlar şöyle de böyle de. Demek ki maksatlı konuşuyorsunuz. "iPhone kullandın mı yok!" Lafa gelince Profesör, Uzman :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Tecrübelerimi paylaşıyorum, övüyorsun diyorlar. Sanki biz Apple gibi bi markamız olsun istemeyiz. Yapabiliyorsanız sen başla bi :) logosu benden. Bi defa bu milli bir mesele bence. İşlemci, grafik, multimedya kartları bellek vs hepsini üretebilmeliyiz. Sadece PC için değil, TV, Otomobil, Uçaklar vs herşey için yarından tezi Yok bu işlere girmeli.

Kendi kullandığı cihazda problem yok diye bütün cihazları sorunsuz zannediyor. Adam anladığım kadarıyla öyle pek fazla okumuyor da. Çünkü okusa bu sitede bile Hakkı Alkan'ın yaptığı şebeke çekmeme problemini öğrense bu kadar ölçüsüzce fanatiklik yapmaz. Bir de kullandın mı falan demiş. Kullandım hemde bir çok kez mecbur kaldığımdan. Allah korusun bir daha elime almam. Böyle rezil cihazlar görmedim. Bu kadar sınırlayıcı ve ahmakça tasarlanmış başka bir arayüz görmedim. Sezgisellik ise sıfır. Bize gelmiş bir de iftira atma falan. Asıl sen iftira atıyorsun bu kadar millet böylesine olumsuz geri bildirim yapıyor hepsine yalancı diyerek iftira atıyorsun.

Son düzenleyen moderatör:

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Sinan abi gibi ya yeter artık be kardeşim demek istiyorum cidden sıkıldık şu patlama olayından :expressionless:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
iPhone stabildir arkadaş patlamaz, çatlamaz, aksırmaz, öksürmez. Bayılıyorum iPhone taraftarlarına Apple para verse bunlara inanın kabul etmezler Apple zarar edecek diye. Bayılıyorum bu Apple fanlarına memleket sevdalısı ol deseniz hepsi tip tip suratınıza bakar ama ayfon deyince sanki babalarının şirketidir Apple hemen sahip çıkma iç güdüsü ile savunmaya geçme. Adamlar rapor eder açık ayan beyan patlıyor diye. Mümkün değil patlamaz niye patlasın ki insan yapısı değil ilahi bir aygıt. Adamlar rapor eder telefon şebekesi çekmiyor diye hatta web sitesinde haber yapar editör kendi kullandığı ayfon çekmiyor diye bunlar inanmaz varsa yoksa Ayfon çok stabil. Adamlar rapor eder arama yapamıyorum diye bir kişi iki kişi değil bir sürü adam yalan söylüyordur ama ayfon stabildir hiç bir mok olmaz ona. Çünkü insan yapısı değil ilahi bir aygıt!!!
Kendi kullandığı cihazda problem yok diye bütün cihazları sorunsuz zannediyor. Adam anladığım kadarıyla öyle pek fazla okumuyor da. Çünkü okusa bu sitede bile Hakkı Alkan'ın yaptığı şebeke çekmeme problemini öğrense bu kadar ölçüsüzce fanatiklik yapmaz. Bir de kullandın mı falan demiş. Kullandım hemde bir çok kez mecbur kaldığımdan. Allah korusun bir daha elime almam. Böyle rezil cihazlar görmedim. Bu kadar sınırlayıcı ve ahmakça tasarlanmış başka bir arayüz görmedim. Sezgisellik ise sıfır. Bize gelmiş bir de iftira atma falan. Asıl sen iftira atıyorsun bu kadar millet böylesine olumsuz geri bildirim yapıyor hepsine yalancı diyerek iftira atıyorsun.
Biraz sert olmuş ama okurken içimin yağları eridi. Allah razı olsun. :)