Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
MAÇ SONUCU | Galatasaray 3-1 Trabzonspor



Galatasaray Trabzonspor maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta heyecanı tüm hızıyla devam etti. Nefes kesen dört gollü maçta gülen taraf, 3-1'lik skorla ev sahibi Galatasaray oldu. Aslan, Medipol Başakşehir'in puan kaybettiği haftada kazanarak 39 puana çıktı ve farkı 6'ya indirdi. Dev maçta Diagne Galatasaray'daki ilk golünü atarken yıldızlaşan iki gole imza atan Belhanda oldu.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında merakla beklenen mücadelede Galatasaray ve Trabzonspor Türk Telekom Stadı’nda bir araya geldi. Zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta ev sahibi Galatasaray, 3-1’lik skorla kazandı ve 39 puana yükselerek Medipol Başakşehir’in puan kaybettiği haftada farkı 6’ya indirmeyi başardı.
Konuk ekip Trabzonspor ise eksiklerine rağmen üç puana uzanarak moral depolamak ve 36 puana ulaşarak Galatasaray ve Beşiktaş’ı yakalamak isterken sahadan yenik ayrıldı ve 33 puanla 5. sırada kaldı. Maçta Galatasaray’ın golleri 21’de penaltıdan Mbaye Diagne ve 45 ile 51’de Younes Belhanda’dan geldi. Konuk ekibin sayısını ise 30’da Hugo Rodallega kaydetti.


Galatasaray'da Emre Akbaba sevinci!
Ev sahibinde Fernando ve Sinan Gümüş, cezaları nedeniyle Trabzonspor'a forma giyemedi. Emre Akbaba ise dört ay aradan sonra sahalara döndü. Yıldız oyuncu 89’da geceye iki golle damga vuran Belhanda’nın yerine oyuna girdi. Eksikleri nedeniyle bir süredir başı ağrıyan Trabzonspor’da ise Galatasaray maçı kadrosuna sakatlığı geçen Jose Sosa dahil edilirken, Joao Pereira, Filip Novak ve kaleci Uğurcan Çakır ise İstanbul’a götürülmedi. 2003 doğumlu genç kaleci Kağan Moradaoğlu ise bu sezon ilk kez kadroda kendine yer buldu.
Ve Diagne sahada!
Galatasaray'ın yeni transferi Mbaye Diagne, ilk kez bir karşılaşmada sarı-kırmızılı formayı giydi. Ara transfer döneminde Kasımpaşa'dan 10 milyon avro bonservis ücretiyle kadroya katılan Senegalli futbolcu, lacivert-beyazlı takımdan kalan cezasını tamamladı ve Terim tarafından ilk 11’de kendisine yer verildi. Yıldız golcü sahneye 21’de çıktı. Beyaz noktadan hata yapmayan Diagne, sarı-kırmızılı formayla ilk golüne imza attı ve ligdeki gol sayısını 21’e çıkardı.

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI İLK 11’LERİ
STAT:
Türk Telekom
SAAT: 19.00
HAKEM: Ümit Öztürk
YAYIN: beIN SPORTS 1

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Donk, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Diagne
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
TRABZONSPOR: Arda, Kamil Ahmet, Hosseini, Hüseyin Türkmen, Amiri, Toure, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Rodallega
TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

Kaynak: AMK
 

BJKolik

Dekan
Katılım
31 Aralık 2016
Mesajlar
6,419
Reaksiyon puanı
6,757
Puanları
113
3 puanı sahadaki 12. adamı sayesinde aldı ümit Öztürk denen hakem yatacak yerin yok aldığın paralar haram olsun tamam gs iyi oynadı eyvallah ama hakemin yönettiği maça bakarsak gs nin 12. adamı gibi sadece üzerindeki forma farklı ne zaman kurtulacak Türk futbolu bu eyyamdan
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,118
Puanları
113
hayırlı olsun Galatasarya'ıma şampiyonluğu.
 

Akkara

Müdavim
Emektar
Katılım
3 Şubat 2018
Mesajlar
8,003
Çözümler
4
Reaksiyon puanı
9,356
Puanları
113
Mbaye Diagne, bu sezon Süper Lig'deki 18. maçında 23. gol katkısını yaptı (21 gol ve iki asist).
 
Üst