Bluetooth Küpe Geliyor!

Bu konuyu okuyanlar

Akhun Aktosun

Müdavim
Katılım
5 Temmuz 2009
Mesajlar
1,595
Reaksiyon puanı
40
Puanları
0
Bluetooth kulaklık sizi kesmediyse, bir de küpeyi deneyin. Hiçbir şekilde dışarıdan belli olmayan küpe sayesinde, rahatlıkla ajanlık yapabilirsiniz.

Bluetooth kulaklık kullananlar bilir; siz Bluetooth üzerinden konuşurken, dışarıdan oldukça ilginç manzaralara sahne olursunuz. Hatta arabada Bluetooth kulaklıkla konuşan biri, kulaklığın olmadığı taraftan bakan biri tarafından kendi kendine konuşuyor gibi gözükür.
bluea21256908007.jpg
Filmlerden aşina olduğumuz ajanlar, kulaklarına yerleştirdikleri telsiz sayesinde diğer arkadaşlarıyla iletişim kurarlar. Belki de bunun, gizliliği ihlal ettiğini fark eden girişimciler, Bluetooth küpe geliştirerek, tam gizlilik moduna girmeyi hedefliyor. Zira neredeyse görünmeyen bu ufacık küpe, aynı zamanda Bluetooth teknolojisini destekliyor. Böylece bunu kullanan insanlar, artık dışarıdan iyice deli olarak gözükecek, tabii bir ajan değilseniz.
blueea1256907986.jpg
Kiminle nasıl iletişim kurduğunuzu belli etmeyen bu küpe, Bluetooth destekli herhangi bir telefonla entegre olabiliyor. Ne var ki küpenin Bluetooth'un kapsama alanı yalnızca 10 metre.
:: Bu Bluetooth küpeyi takmak ister miydiniz?
Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net
 

gvn

Müdavim
Katılım
27 Ağustos 2009
Mesajlar
1,966
Reaksiyon puanı
19
Puanları
0
more after resimi yok :D

dedektiflerin işine yarayabilir ama onlarda daha nice malzeme vardır
 
Üst