Blograzzi Tekrar Yayında

Bu konuyu okuyanlar

Ecevit BIKTIM

Müdavim
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
2,443
Reaksiyon puanı
26
Puanları
0
İnternet alanında Türkiye'de ve dünyada yaşanan gelişmeleri inceleyerek analiz eden Webrazzi, blog dünyasının nabzını ölçmek için Blograzzi'yi yayına alıyor.

Türkiye ve dünyada internet alanında yaşanan gelişmeleri inceleyen ve analiz eden Webrazzi, Blograzzi ile blog dünyasının nabzını ölçmeye hazırlanıyor! 'Blog Dünyasına Odaklı Webrazzi' olarak konumlandırılan Blograzzi, Webrazzi'nin internet sektörüne yönelik yaptığı yayını blog dünyasına ve blog yazarlarına yönelik sunuyor. Blograzzi, hem blog yazarları için değerli bir kaynak oluşturmayı, hem de bu alandaki gelişmelere ışık tutmayı hedefliyor.

web1252495923.jpg
Blog Dünyasına Odaklı Webrazzi olarak konumlandırılan Blograzzi, hem blog yazarları için değerli bir kaynak oluşturmayı, hem de bu alandaki gelişmelere ışık tutmayı hedefliyor.

Webrazzi Kurucusu Arda Kutsal, konu hakkındaki görüşlerini şöyle getiriyor: "Webrazzi'yi uzun süredir takip eden kullanıcılarımız Blograzzi'yi hatırlıyorlardır. 2009 yılının Ocak ayında girişimdeki ortağım Inveon'a devrettiğim ancak isim hakkını saklı tuttuğum Blograzzi'yi şimdi farklı bir yapıyla yeniden yayına aldık. Bu kararımızın altında ise sosyal medyanın en önemli oyuncularından biri olan blogların ilgiye ve dikkate ihtiyaç duyduklarını düşünmemiz yatıyor.
Bilindiği üzere Webrazzi'nin ilk alt sitesi Teknorazzi'ydi. Bunu Webrazzi.TV izlemişti. Şimdi ise Blograzzi ile ağımızı daha da genişletiyoruz. Gelecek günlerde ise birkaç ek özellik daha ekleyerek Blograzzi'nin gücüne güç katmayı planlıyoruz."

::
Hangi blog sitelerini takip ediyorsunuz?

Yazan
: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net
 

bulmeh

Müdavim
Katılım
26 Temmuz 2007
Mesajlar
1,653
Reaksiyon puanı
14
Puanları
38
Arda Kutsal, gerçekten çok hızlı ve aktif bir şekilde blog dünyasındaki yenilikleri ve haberleri ile bizlere yansıtmaya çalışan biri olarak yine kendi çalışmalarıyla çıkarttığı webrazzi'yi ilk yayına başladığından beri takip ediyorum.
 

İnternet

Doçent
Katılım
30 Ağustos 2009
Mesajlar
793
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
bilişim ve teknoloji sektörüne ve kendi işime yarayan blogları takip ediyorum
 
Üst