Blizzard ile Star Wars Hakkında

Bu konuyu okuyanlar

Alengirli

Müdavim
Katılım
17 Haziran 2007
Mesajlar
5,270
Reaksiyon puanı
23
Puanları
0
Devasa online oyunların kralı World of Warcraft'ın yapımcısı Blizzard, yeni duyurulan Star Wars: The Old Republic hakkında neler düşünüyor dersiniz?

Bugüne kadar kimler denemedi k; Guild Wars, Lord of the Rings, Dungeons & Dragons, Matrix Online, Age of Conan ve son olarak da Warhammer Online. Her biri kendi içinde başarılı oyunlar olsa da, MMORPG pazarında sahneyi World of Warcraft'tan devralmayı kimse başaramadı. Ancak şimdi Blizzard'ın bile görmezden gelemediği bir proje, geniş bir kitleye sabırsız zamanlar yaşatıyor; Star Wars: The Old Republic.

Blizzard da Star Wars MMO'dan Umutlu

Oyunu geliştiren Bioware olunca, Blizzard COO'su Paul Sams bile The Old Republic hakkında "Onlara karşı bahse giremem." demekten kendini alamıyor. Bioware'in harika bir firma olduğunu ve bu oyunun omurgasında iyi tanınan bir seriyi kullandıklarını belirten Sams, bu ikisinin birleşiminin ortaya iyi bir oyun çıkaracağına inanıyor. MMORPG yapmanın zorluklarından da bahseden Sams, bu türdeki oyunları yapmak kadar devam ettirmenin de önem taşıdığını ve kullanıcıların beklentilerini karşılamanın çok ağır bir yük olduğunu da eklemeden edemiyor. Bakalım Bioware bu yükü kaldırabilecek mi.

starwars-mmo-11226813717.jpg


::
Sizce Bioware imkansızı başarır mı?

Yazan : Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
 

moz

Doçent
Katılım
8 Temmuz 2008
Mesajlar
621
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
ilk Yorumu ben yazayım bari :)

Evet belkide WOW bu işin kaymağını yiyor ve gerçektende takdire şayan bir altyapısı var. Yazılım ekibi ve internet üzerinden online oynanabilirlik olarak. Fakat şu da bir gerçek. Star Wars ın dünya çapımda çok fazla fanı var bu nedenle WOW un tantını sallayabilir, hatta alaşağı edebilir. Eğer hikaye de beğenilirse tün fanların bu oyuna akacağına emin gözüyle bakılabilir.
 

Son mesajlar

Üst