BlackBerry Ontario'nun görselleri ortaya çıktı!

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Exemplary Сasual Dating Genuine Females
Cezalı
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,060
Puanları
113
BlackBerry'nin iptal edilen akıllı telefonu BlackBerry Ontario'nun ilk görselleri ortaya çıktı. Peki BlackBerry Ontario neden iptal edildi? İşte detaylar.

ontario.png


İptal edilen akıllı telefonların konsept görüntüleri ortaya çıksa da, gerçek fotoğraflarının internette dolaştığını nadiren gördüğümüz kesin. BlackBerry Ontario da bu furyaya katılan bir akıllı telefon oldu ve iptal edilen akıllı telefonun gerçek fotoğrafları yayımlandı.

Üç yıllık macera

Bundan tam üç yıl önce duyurulan ve BlackBerry'nin geri dönüş sinyalleri verdiği Ontario, Quallcomm Snapdragon 800 işlemci ve 2 GB'lık bellek ile birlikte üretilecekti. Ayrıca BlackBerry'nin 10.3 sürümlü işletim sistemi yüklü olarak satışa sunulacaktı.

blackberry-ontario.jpg


Gün ışığı göremeyen cihaz 2014 yılında piyasada olan Z30 modelinin yerine gelecek ve BlackBerry'nin yeni amiral gemisi olacaktı. Fakat sebebi açıklanmayan bir şekilde iptal edilen akıllı telefon BlackBerry'nin çöküşüne de ön ayak oldu denebilir.

BlackBerry firması artık akıllı telefonlar üretmiyor ve yalnızca varolan cihazlarındaki yazılımları güncelliyor. Bu yüzden yeni bir duyuruya kadarBlackBerry'den yeni bir akıllı telefon beklemek pek de mantıklı olmayacaktır.

:: BlackBerry'nin akıbeti hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Üst