Bir Web Sitesi Fikrim Var! İ-HALE.com

Bu konuyu okuyanlar

AtakanKoć0

Öğrenci
Katılım
8 Haziran 2018
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
26
Uzunca zamandır üzerinde YALNIZCA düşündüğüm. Düşünmekten ileriye gidemediğim bir fikrim var. Düşünmekten ileriye gidemedim çünkü gerek okul gerekse hali hazırda ki işim yeterince boğuyordu beni.

Fikrimden kısaca ve öz olarak bahsedecek olursam. Merak eden dostları şöyle alayım;
Birazdan okuyacağınız alıntı zamanında "İ-HALE.com" için yazdığım bir el kitabının 1. Sayfasından alıntıdır. Dedim ya öğrenciyim ve çalışıyorum elimden gelenler bunlar.

"İ-HALE.com, yatırımcıları ve firmaları bir araya getirip, aynı çatı altında tatlı bir rekabet ortamı yaratarak Türkiye ekonomisine tam destek vermeyi planlıyor.

Biz, Türkiye'nin kobilerine, şirketlerine ve yatırımcılarına yurti içi ve yurt dışı olarak bütün desteğimizle büyütmeyi hedefliyoruz Yurt içinde ve yurt dışında iş imkanı sağlıyor, yatırımcılar ile iş güçlerini bir araya getiriyoruz.

Yurt dışına açılmak isteyen şirketlerimize ve kobilerimize oturdukları yerden iş sağlıyoruz. Sonucu kesin olmayan işlere gidip tonlarca masraf yapmak yerine, sözleşmelerin bile imzalandığı işlere olanak sağlamayı hedefliyoruz.

İ-HALE.com, İşveren (ihaleyi yapan taraf), yüklenici (ihaleyi kazanan taraf) ve alt yüklenici (taşeron olan taraf) olmak üzere 3 farklı profile hizmet etmek adına oluşturulmuş bir
platformdur.

Platformda ihale başlatmak için ve ihalelere fiyat vermek için üye olmak şarttır. Üyelik tamamen ücretsiz olmakla beraber çok basittir."

Eğer devamını öğrenmek istiyorsanız, ilgi duyduysanız ve yatırımlık bir proje arıyorsanız PM göndermeniz yeterli olacaktır.
 
Son düzenleme:

Kadir Yunus

Öğrenci
Katılım
19 Kasım 2017
Mesajlar
35
Reaksiyon puanı
11
Puanları
8
Yaş
36
Gittigidiyor bunu zaten yapıyor? Ben mi yanlışım
 

nurdede1986

Asistan
Katılım
17 Mayıs 2009
Mesajlar
100
Reaksiyon puanı
9
Puanları
18
yeni fikir olarak sayılmıyor. piyasada bir çok site var bu işi yapan. günümüzde sitenin meşhur olması gibi bi durum yok siteyi meşhur etme durumu var. yani programa yaptığınız yatırımdan daha çok reklama yatırım yapmalısınız ki piyasada değer görsün.
Ve mevcut piyasada olmana bir fikir olursa başarılı olur. ve şunu unutmayın benzer bir site türemesi yüksektir. para babalarından birisinin gözüne takılmaya görsün.
 

KNMX

Müdavim
Katılım
2 Temmuz 2017
Mesajlar
6,936
Reaksiyon puanı
3,747
Puanları
113
Önceden yapılmamış bir fikir üzerine yoğunlaşmanız daha faydalı olacaktır.
 
Üst