Bir Korsan Daha Yakalandı

Bu konuyu okuyanlar

Ordo ab chaO

Müdavim
Katılım
2 Haziran 2009
Mesajlar
3,511
Reaksiyon puanı
42
Puanları
0
ABD'de 27 yaşında bir genç oyun kopyalayıp sattığı için federal polis tarafından tutuklandı.

ABD, Güney Kaliforniya'da bir üniversite öğrencisi oyun konsollarını kırdığı ve kopya oyun ürettiği için polis tarafından yapılan baskında tutuklandı.

Polis yetkilileri, ESA'nın (Entertainment Software Association) Mayıs ayında yaptığı ihbarı değerlendirerek 27 yaşındaki Matthew Crippen'ın evine girerek arama yaptılar. Yakalandıktan sonra mahkemeye çıkarılan Crippen telif hakları yasasına aykırı hareket ettiği sebebiyle yargılanmaya başlandı.


fbitactical1249480613.jpg
5000 dolar kefalet ödeyerek tutukluluk halini kaldıran Crippen eğer dava sonucunda suçlu bulunursa 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.
:: Sizce oyun, müzik ya da film DVD'si kopyalamak suç olmalı mı?
Yazan: Emre Demiray
SDN - http://shiftdelete.net
 

GKHNCKR

Müdavim
Katılım
7 Mayıs 2009
Mesajlar
3,980
Reaksiyon puanı
47
Puanları
48
Bunlar sayesinde oyun oynuyor millet. İnşallah FBI işi abartmaz. Sonuçta kopya oyunlar olmasa ne bukadar oyun oynanır dolayısıylada bu kadar bilgisayar alınır. Tadında bırakmak lazım...
 

uA-CetiN

Doçent
Katılım
5 Temmuz 2009
Mesajlar
570
Reaksiyon puanı
55
Puanları
28
Yaş
36
Ticaret için biraz göz yummak lazım :)
 

zuvay nidya

Doçent
Katılım
23 Mart 2009
Mesajlar
601
Reaksiyon puanı
8
Puanları
0
slm.a. arkadaslar
bana kalirsa bu tür seyler yasaklamamak gerekir.aksi taktirde oyun konsollari satis yapamazlar.en azindan konsollara para veriliyor karsiliginda da oyunlari ya en az fiyattan satilmali ya hic baksaniza sony microsoft gercekten cok kurnaz yaa eger ben ps3 aliyorsam icinde tüm parcalari olmasi gerekiyor ama yok sirf ayri yatirim yapilmasi icin birde oyun parcalari asiri yüksek fiyattan satiliyor bu bir soygunculuktur.eger krizden kurtulmak istiyorlarsa bize kiyak yapmasi gerekir yoksa ellerinde patlar ozaman iyice krize girer firmalar.bakin iste nintendo elde patlamak üzere ne edip ne yapip mcdonaldsdan bedava oyun indirmek systemi kurmus.hani oyun indirmek illigal di ne oldu legal.hadi sony microsoft bi kiyak yapinda iki tarafta gülsün.ne de olsa herzaman evimde microsoft bulunduruyorum cep.tel xbox pc.varmi ötesi.yoksa en byüyük düsmanina gecerim haaa apple haaaaaa.
aslinda para karsiliginda degil de eger herkes kendi oyunu indirip kendine tutsa daha iyi olurdu ozaman kesin serbest olurdu..ama olmazdi iilada isler hep ters gitmek zorundadir.bu hep böyledir.iyilik yapayim desem kötü olurum.yapmayim ceo cular siz yeterince kadar ekmek parasi kazaniyorsunuz.cok paraniz var cok görmeyin bizlere.ac gözlük yapiyorsunuz haaaa.....ufff uffff
 
Üst