Bilişim Basınından Seçmeler - 6 Kasım 2008

Bu konuyu okuyanlar

Berkin Bozdoğan

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2005
Mesajlar
4,926
Reaksiyon puanı
38
Puanları
0
Ülkemizde yayın yapan teknoloji içerikli web sitelerinin ilginç haber ve incelemelerini bu sayfada okurlarımızla paylaşıyoruz. İşte başlıklar.


Türkiye'nin en sık güncellenen teknoloji sitesi olan ShiftDelete.Net'te, ülkemizdeki diğer teknoloji içerikli sitelerin de tanıtımına destek olmak için, göze çarpan haber ve makaleleri de bulabileceksiniz. Aşağıda, editörlerimizin seçtiği bazı başlıkları ve özetleri görebileceksiniz. İçeriğin tamamını okumak için ilgili linklere tıklamanız yeterli.

:: Far Cry 2 Neye Benzer?
DonanımHaber, Far Cry 2 oyunuyla ilgili kapsamlı bir video inceleme hazırlamış. Far Cry’ın Crytek tarafından yapılmamış olan ikinci oyununun incelemesi için tıklayın.


:: İşlemcinizi Soğutun
PCLabs, OCZ’nin bakır ısı borulu işlemci soğutucusu Gladiator Max’ı incelemiş. Bu dev soğutucunun nasıl performans verdiğini okumak için tıklayın.
:: Grafik İşlemci Neye Yarar?

Hardwaremania, grafik işlemcilerin genel amaçlı hesaplama özellikleriyle ilgili bir makale hazırlamış. Buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

:: Uydunuzu İyi Ayarlayın
Ürüninceleme.com tarafından hazırlanan rehberde frekansları değişen uydu istasyonları hakkında ayrıntılı bilgi bulunuyor. Listeye erişmek için tıklayın.


:: Alışveriş Sepetinize Neler Atacaksınız?

DarkHardware tarafından hazırlanan alışveriş sepetinde, performanslı bir bilgisayar toplanıyor. Seçilen parçaları görmek için tıklayın.


:: Fare mi bakmıştınız?

Hardwarena ekibi, Cyber Snipa markasının Stinger ürününü inceliyor. Bu ürün sizi katil edecek.:) İnceleme için tıklayın.


:: Önleminizi Alın

İnternetten gelen tehditlere karşı alabileceğiniz önlemleri ele alan PC Net, bu konuyla ilgili bir makale hazırlamış. Makaleyi okumak için tıklayın.


:: LCD Monitör Alacaklara

BYTE tarafından yayınlanan makalede iri LCD monitörler test edilmiş. Yazıyı okumak için tıklayın.


:: İnternetten Photoshop’a Fazladan Alan

PCWorld, Photoshop Express için fazladan alan satın almak istersek ne kadar ödeyeceğimizi söylüyor. Haberi okumak için tıklayın.


:: Turkcell, Vodafone’a Ne Yapacak?

CNET Türkiye, yakında telekomünikasyon sektöründe çıkacak bir olayı ele almış. Turkcell, Vodafone’a neden kızgın, öğrenmek için tıklayın.


:: Görüntüyü Uydudan Alın

Hauppage tarafından üretilen dijital uydu kartı Nova S PLus’ın incelemesini okumak için tıklayın.


:: MP3 Çalar Rehberi

ProTestLabs tarafından hazırlanan rehberde müzikçalar alırken hangi ölçütleri göz önüne almanız gerektiği ayrıntılı şekilde anlatılmış. Makaleyi okumak için tıklayın.


:: Yeni Fallout’a Yakın Bakış

Merlin’in Kazanı tarafından yapılan inceleme, Fallout 3’ün tüm ayrıntılarına değiniyor. Okumak için tıklayın.


Yazan:
Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net
 

afterdinner

Asistan
Katılım
20 Ağustos 2006
Mesajlar
466
Reaksiyon puanı
2
Puanları
18
"İtinayla Almanca tercüme yapılır"cı kardeşlerimizden link vermemişsiniz ;) Eskiden ne okurdum basılı yayınlarını. Bitti artık ya kağıt dergi okuma işi. İnternet nelere kadir :)
 

Son mesajlar

Üst