farcry4 çikarsa kurtulursunMuhabbetiniz bol olsun, ben yancıyım pek karışmam.. Şu farcry3 denen mereti bırakamıyum, 3 kez bitirdim, yine başladım, kurtulmanın bi yolu yok mu?
18 yıldır pc kullanıyorum, ilk defa yüksek bir sistemim oldu, oyunlar 1080p de fena duruyormuş..
Oyuna girince kendimi adada hissediyorum, aymosferden çıkamdım bi türlü![]()
he öle amleyiz biz hemide erebistandaazen63 abi sen ne iş yapıyorsun ?tee arabistan mıydı? nerde ?
![]()
işlemci ve ekran kartları değiişkArkadaşlar MSI Ge60-20E-295xtr ile MSI 2Pc-091 in farklarını iyi kotu yanlarını soylermisiniz
öyle uygulama değil de bu yaz aylarında özellikle bir soğutucu fena olmazBır laptop ta bulunması gereken uygulamalar nelerdir?
lcdnin anakarta takılı olduğu yerde problem olabilir sinyal yok deyince ilk aklıma gelen bu olduArkadaşlar size bir sorum olacak benim exper marka 4gb ram çift cekirdek 1gb 128 bit ati ekran kartım var ama oyun oynarken bir süre sonra ekran sinyal yok deyip kapanıyor bir süre snra seste gidiyor ama fan fln calışmaya devam ediyor . ısınma olabilir diye termal macununu yeni değistirdim işlemcinin de ekran kartı nında her şeyini temizledim ama genede çözüm olmadı ne yapabilririm bir çözüm yolu gösterin lütfen şimdiden herkese teşekkür ederim![]()
masaüstü galiba sizinteşekkür ederim zaten ekran kartının dışında anakart soketine takınca lcd nin kablosunu görüntü vermiyor ekran kartına takılı şu anda
17 inç olmasıyla ne alakası var ?masaüstümü kaldı al bi 17 inch laptop aynı masasütü performansı alırsın
Hocam bu adam post kastı, mesajlarına baksan anlarsın. Birkaç saatte göçertti forumu.17 inç olmasıyla ne alakası var ?