crow88
Müdavim
- Katılım
- 1 Aralık 2010
- Mesajlar
- 6,210
- Reaksiyon puanı
- 3,041
- Puanları
- 113
bu tür sıkıntılar epey zamandır çoğalmaya başladı, internette tedavi arayanlarda az değil, benimde başıma geldi. Son 3 - 4 ay içinde bunun neden kaynaklandığını geçte olsa farkına varabilidim. Gerçi bu olayı yaşayanların coğunda da aynı sebepte olacak diyemeyiz. benim kendimde neyin sebep olduğunu belirteyim belki faydası olur
geçen 3 - 4 ay ıcınde pat cips türü ıvır zıvırı bıraktım. İlk başlarda belli değildi ama arada hani sırada, her yerde bakkal gibi biten İki ucuzluk yerlerini bilirsiniz. oralardan çerez alırken damak zevki verdiği için (sarı, turuncu, kahverengi renkleri var) isim yazmayalım bu çerezlerden de alıyordum. Sonra son 2 ay içinde bıraktım. vücudumda kaşıntılar kaybolurken, vücut kendiliğinden de yağlanmaya başladı. dikkatimi çekince son söylediğim çerezlerden yeniden alıp yedığimde banyo sonrası kaşıntı yeniden ortaya çıktı.
bende bu denemeyi 2 - 3 defa yaptım, sonuç aynı oldu.
son 1.5 aydır yemiyorum. kaşıntılar yok. Ayrıca vücudumda önceden hiç görmediğim şekilde terle birlikte yağ atmaya başladı.
vardığım sonuç;
bu tür yiyeceklerin içindeki TUZ (bizim bildiğimiz normal tuz değil) MİNERAL KATKI, BOYA vs. türü malzemeler vücudun kurumasına sebep oluyor. Vücut içindeki yağlar parçalanamadığı için kurumaya bağlı kaşıntılar ortaya çıkıyor. Bunları bırakınca normal yağlanma, erime yeniden başlıyor.
bu tür yiyecekleri kendinizden, Çevrenizden uzak tutun. bu tür kaşınmalarda öncelik olarak aldığınız yiyeceklerdeki baharat tuza dikkat edin. şunuda unutmayın. yiyecekte İster hiltondan alın, ister köşedeki, bakkalardan alın farketmez, ana maddesi aynı oldukça, yiyenin milyarder, fakir olması farketmiyor. Aynı noktada midede birleşiyor.
geçen 3 - 4 ay ıcınde pat cips türü ıvır zıvırı bıraktım. İlk başlarda belli değildi ama arada hani sırada, her yerde bakkal gibi biten İki ucuzluk yerlerini bilirsiniz. oralardan çerez alırken damak zevki verdiği için (sarı, turuncu, kahverengi renkleri var) isim yazmayalım bu çerezlerden de alıyordum. Sonra son 2 ay içinde bıraktım. vücudumda kaşıntılar kaybolurken, vücut kendiliğinden de yağlanmaya başladı. dikkatimi çekince son söylediğim çerezlerden yeniden alıp yedığimde banyo sonrası kaşıntı yeniden ortaya çıktı.
bende bu denemeyi 2 - 3 defa yaptım, sonuç aynı oldu.
son 1.5 aydır yemiyorum. kaşıntılar yok. Ayrıca vücudumda önceden hiç görmediğim şekilde terle birlikte yağ atmaya başladı.
vardığım sonuç;
bu tür yiyeceklerin içindeki TUZ (bizim bildiğimiz normal tuz değil) MİNERAL KATKI, BOYA vs. türü malzemeler vücudun kurumasına sebep oluyor. Vücut içindeki yağlar parçalanamadığı için kurumaya bağlı kaşıntılar ortaya çıkıyor. Bunları bırakınca normal yağlanma, erime yeniden başlıyor.
bu tür yiyecekleri kendinizden, Çevrenizden uzak tutun. bu tür kaşınmalarda öncelik olarak aldığınız yiyeceklerdeki baharat tuza dikkat edin. şunuda unutmayın. yiyecekte İster hiltondan alın, ister köşedeki, bakkalardan alın farketmez, ana maddesi aynı oldukça, yiyenin milyarder, fakir olması farketmiyor. Aynı noktada midede birleşiyor.
Son düzenleyen moderatör: