Axon 7 tek renk seçeneğine mecbur bırakılma

ZTE'nin amiral bir gemi bir modelde sadece Gold seçeğini satışa sunmasını doğru buluyor musunuz?

  • Evet, yeterlidir.

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Farklı renkler de gelmelidir.

    Kullanılan: 6 100.0%

  • Kullanılan toplam oy
    6

Bu konuyu okuyanlar

1kan

Öğrenci
Katılım
1 Aralık 2016
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
34
Merhabalar,

Arkadaşlar genel fikriniz nedir bilmem ama senelerdir operatör telefonlarında görüp aşina olduğumuz ZTE Axon 7'yi duyurduğunda özellikleriyle beni çok tatmin etmişti. Satış fiyatı da bana makul görünmüştü (LG G5'e de yönelebiliriz lakin reddit'te G4'teki gibi bootloop sorunlarının G5 için de yazılmaya başlandığını düşününce uzaklaşıyorsunuz) ancak ne yazık ki ülkemize büyük hedeflerle gelen bu firma ürünün sadece Gold rengini satışa çıkardı. Gri ve Gümüş renkleri getirme zahmetinde bulunmayan firmanın ne yazık ki bir çağrı merkezi numarasına ulaşamadım... Sosyal medyadaki tüm kanallarıyla gri renkle ilgili genel merkezimizden bir açıklama yok diyor... Yahu parasını verip ürününüzü satın almak istiyorum arkadaş ! Bu ne umursamazlık ? Genel merkezlerini arıyorum, cevap veren hanım kızımız "Bu teknik bir soru ben numaranızı alayım öğrenirsem ararım sizi, aramazsam anlayın ki öğrenemedim" gibi lakait bir cevap veriyor. Bu iş böyle olmaz... En son merkezlerine Çin'e kadar konuyu yazdım, özür dileyip takip edeceğiz bilgi vereceğiz dediler... Bakalım, umarım düzgün bir yanıt alabilirim...

Bu konuda düşüncelerinizi yazıp ZTE'nin bu yanlış politikasını görmesi sağlayalım lütfen.
 

omerg

Öğrenci
Katılım
14 Aralık 2016
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
26
Haklısın aslında bende axon 7 yi kullanıyorum ama Tr pazarında kendi markasıyla daha yeni olduklarından böyle davranıyor olabilirler.
 

1kan

Öğrenci
Katılım
1 Aralık 2016
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
34
Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın :)

Üzülerek söylüyorum ki yanlış bir politika bence. Global'lerine bile mail attım ama aldığım sadece otomatik yanıttı. Bir aksilik olmazsa tercihimi HTC 10'dan yana kullanarak bugün ZTE defterini kapatacağım.
 

Son mesajlar

Üst