ATA AÖF Bütünleme Sınavı Ne Zaman? ATA AÖF Bütünleme Sınav Giriş Belgesi Yayında!

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
ATA+A%C3%96F+b%C3%BCt%C3%BCnleme+s%C4%B1nav%C4%B1+ne+zaman%E2%80%99+ATA+A%C3%96F+b%C3%BCt%C3%BCnleme+s%C4%B1nav+giri%C5%9F+belgesi+yay%C4%B1nda%21;


ATA AÖF sınav giriş belgeleri sınava kısa bir süre kala araştırılmaya başlandı. ATA AÖF sınavı ne zaman, ATA AÖF sınav giriş belgeleri öğrenciler tarafından merak edildi.Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bütünleme sınavları 23 Şubat ve 24 Şubat tarihlerinde yapılacak. ATA AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı. Haberimiz içerisinde bulunan link üzerinden ulaşabilirsiniz. Sınav anında mağduriyet yaşamamanız için sınava girerken yanınızda, Sınav Giriş Belgesi, Nüfus Cüzdanı ya da Pasaport bulundurmanız gerekmektedir.
ATA AÖF obs sistemi bütünleme sınavlarına az bir zaman kala yoğun ilgi görüyor. 19-20 Ocak’ta gerçekleştirilen sınavların ardından sonuçların açıklanması ile beraber öğrenciler bütünleme sınavlarına girip girmeyeceklerini öğrenmişlerdir. ATA AÖF bütünleme sınavları 23 Şubat Cumartesi ve 24 Şubat Pazar günlerinde yapılacak. Sınav anında mağduriyet yaşamamanız için sınava girerken yanınızda, Sınav Giriş Belgesi, Nüfus Cüzdanı ya da Pasaport bulundurmanız gerekmektedir. Sınav anında mağduriyet yaşamamanız için sınava girerken yanınızda, Sınav Giriş Belgesi, Nüfus Cüzdanı ya da Pasaport bulundurmanız gerekmektedir. ATA AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı. Haberimiz içerisinde bulunan link üzerinden ulaşabilirsiniz.
OBS GİRİŞ- TIKLAYINIZ
LMS GİRİŞ-TIKLAYINIZ

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI
23-24 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacak olan Bütünleme Sınavı için giriş belgeleri yayımlanmıştır.
180220191437458163856.png

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?
ATA AÖF bütünleme sınavları 23 Şubat Cumartesi ve 24 Şubat Pazar günleri yapılacak.
140120191042045853977.jpg

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL SORGULANIR?
Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini Atatürk Üniversitesi - Giriş Merkezi adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından öğrenebilirler.
ATA AÖF ÇIKMIŞ SORULAR
Online Deneme Sınavları Modülü ile;
Konulara hâkimiyetinizi artırarak konu eksiklerinizi görebilir, farklı soru tiplerini ve birbirinden farklı ve özellikteki soruları çözerek sınav çalışmalarınızı daha etkili ve verimli hale getirebilirsiniz.
Denemeler her ders için 20 sorudan oluşacak ve birden fazla giriş hakkınız olacaktır. Her sınavda karşınıza farklı sorular gelecek ve bununla birlikte soruların ve şıkların yerleri her sınavda karışık olacaktır.
Sınavlarda tarayıcı hatalarıyla karşılaşmamanız için önerdiğimiz tarayıcı “Mozilla Firefox” tur. Sınavlarda “sınav raporunu görüntüleyememe” sorununu yaşamanız durumunda tarayıcı geçmişini temizlemeniz veya farklı bir tarayıcı kullanarak sınava tekrar giriş yapmanız yeterli olacaktır.
Sınav bitiminde soruları ve bu sorulara verdiğiniz doğru-yanlış cevapları görmek için link altında yer alan “Rapora Git” butonunu kullanınız. Sınav bitiminde sınav raporunun oluşması için bir süre beklemeniz gerekebilir.
ONLİNE DENEME MODÜLLERİ İÇİN TIKLAYIN
AÖF SINAVINA KATILACAKLAR İÇİN ÖNEMLİ BİLGİLER
-Sınava gireceğiniz binayı, sınavdan en geç 1 gün önce görmeniz yararınıza olacaktır.
-Sınava girebilmeniz için gerekli olan "Sınav Giriş Belgesi" ve "Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik" (Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart) belgelerinizi sınava gitmeden önce mutlaka hazırlayın.
-Sınava girebilmeniz için gerekli belgeler dışında, yanınızda kâğıt, kitap, defter, not vb. hiçbir doküman; cep telefonu, bilgisayar, tablet, telsiz, kamera vb. hiç bir iletişim, depolama, kayıt ve veri aktarma cihazı; ruhsatlı veya resmi amaçlı olsa bile silah ve silah yerine geçebilecek hiç bir nesneye izin verilmemektedir.
140120191041535852827.jpg

-Sınav saatinden 1 saat önce sınava gireceğiniz binanın kapısında hazır bulunun.
-Sınavın ilk 15 dakikası dolduktan sonra, her ne sebeple olursa olsun hiçbir öğrenci sınava alınmamaktadır.
-Sınavda yapacağınız işaretlemeler ve yazacağınız yazılar için yanınızda koyu yazan siyah kurşun kalem ve iz bırakmayan silgi bulundurunuz.
-Cevap kâğıdı üzerine test grubunuzu (kitapçık türünü) (A, B, C, D) kodlamayı unutmayınız. Test grubunu (kitapçık türünü) (A, B, C, D) kodlamayan veya birden fazla kodlama yapan öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır.
-Sınavda hesap makinesi kullanabilirsiniz. Ancak, kullanacağınız makinede alfabetik tuş takımı (A, B, C, …) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunmamalıdır. Aksi takdirde sınavınız ne yazık ki geçersiz sayılacaktır.
-Resmi kıyafetle (kıtalarından izinli er ve erbaşlar haricinde) sınava giremezsiniz.
-Sınav değerlendirilirken doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının dörtte biri düşülecek ve kalan sayı sınavla ilgili ham puanınız olacaktır. Bu nedenle, hakkında hiçbir fikriniz olmayan soruları boş bırakınız. Ancak, soruda verilen seçeneklerden birkaçını eleyebiliyorsanız kalanlar arasında doğru cevabı kestirmeye çalışmanız yararınıza olabilir.

Kaynak: Akşam
 
Üst