Asus Zenfone 2 İncelemesi

Bu konuyu okuyanlar

S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Asus Zenfone 2 İncelemesi

Asus'un Intel Atom Z3580 işlemcisi, 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama özelliklerine sahip Asus Zenfone 2 ZE551ML modelini inceliyoruz. Bakalım Asus Zenfone 2 bizlere neler sunuyor?
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Fiyat performans olarak kesinlikle tercih edilmeli, tasarım konusunda evet biraz daha hafif olabilirdi fakat abartı bir ağırlık yok bazı kullanıcılarda ağır telefonlar seviyor ben bunlardan biriyim. Ben arayüzü pek beğenmedim abim zenfone 5 kullanıyor biraz incelemedim kullandım arayüzü oyuncak bir telefon hissi veriyor. Fiyatını bekliyoruz ona göre değerlendirip bir karara aracağız.
 

crazy0611

Finest Сasual Dating - Verified Women
Cezalı
Katılım
2 Nisan 2014
Mesajlar
34
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
1200 liralık telefon nasıl 2200 ya da 3000lik telefonlarla kıyaslayabiliyorsunuz. Arkadaşın biri ois yok demiş 1200 liraya hangi telefonun oisi var söyle bakalım. Aslında oyunlarda hiç sıkıntı çıkarmayacak bir işlemcisi var ama rockstar intel atoma optimize etmediği için sıkıntı oluyor. Bence telefon güzel.
 

TBM

Müdavim
Katılım
28 Ekim 2008
Mesajlar
6,587
Reaksiyon puanı
358
Puanları
83
Donanım olarak kıyaslama var muhtemelen.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g3 ile sony z2 ile kıyaslanması gereken telefonu s6 ile lg g4 ile kıyaslamak biraz anlamsız olmuş yani tamam yeni çıkan telefonlarla kıyaslıyorsunuz anladımda escort incelemesinde s6 ile g4 ile mi kıyasladınız.Benim merak ettiğim şey fiyatı kaç olursa alınır yani ben 1200 liradan satılmasını bekliyorum ama 1300e çıksa yine alırım 1400e çıksada alırım 1500de biraz düşünürüm max ne kadar eder bu telefon sizce
 

El Padrino

Müdavim
Emektar
Katılım
15 Şubat 2007
Mesajlar
6,045
Reaksiyon puanı
70
Puanları
48
Donanım iyi fakat tasarım kötü.Çerçeveler kalın.Ekranın altındaki boşluk çok fazla.Hem tuş bölümü onun altında da hiçbir işe yaramayan gereksiz bi boşluk var.Bu da telefonun boyutlarını gereksiz yere büyütüyor.
 

brook123

Öğrenci
Katılım
17 Haziran 2015
Mesajlar
11
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bu gün elime geçti çok heycanlıyım kurcalamak için :thumbup:
 

brook123

Öğrenci
Katılım
17 Haziran 2015
Mesajlar
11
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
telefonu kullanmaya başlayalı 4 gün oldu şöyle söyliyim

çok güzel bi his veriyo kullanım sırasında insanlar aşırı merak ediyo büyük olması ayrı güzel bişey benim gibi büyük ele sahip olan insanlar için çok rahat fakat biraz ağır hakkaten kalınlığı hiç hissetmiyosun kamerası bence gayet iyi arayüz ultra güç tasarrufunda değilken çok hızlı ekran geçişleri animasyonları falan çok tatlı hakkaten hızlı şarj oluyo test etmedim ne kadar sürede tam şarj oluyo ama iyi baya pil de iyi gidiyo sabah çıkarıyorum akşama kadar dayanıyo ekranın renkleri çok hoş bunların dışında kötü yanları ise en başta ekran parlaklığının aralığı çok az yani en düşük ile en yüksek parlaklık arası daha bi fazla olabilirmiş alttaki tuşların ışığı yok o karanlıkta sıkıntı veriyo hoparlör ve telefonla konuşma da ses pek yeterli değil hatta telefonda konuşurken çok gürültülü yerdlerde baya sıkıntı

şimdilik aklıma gelenler bunlar daha gelirse yazarım sizinde sorularınız varsa sorun
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ekran parlaklığı güneş altında aşırı mı düşük kalıyor ekran görünmüyor mu
 

Murat H

Öğrenci
Katılım
22 Ağustos 2015
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
ben zenfone 5'i satıp bunu almam, pek bi fark göremedim
 
B

ByCaracter

SDN Okuru
Görüntülü konuşma yapamıyorum ve vodafone servis sağlayıcım 4g ye uyumlu değil diyor
 
Üst