Armin van Buuren İstanbul Konseri 2016 - Armin Only Embrace Dünya Turnesi

Bu konuyu okuyanlar

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
Armin Only Embrace
30 Eylül 2016 18:00
Life Park, İstanbul

armin van buuren 2016 istanbul konseri.jpg



5 kez dünyanın 1 numaralı DJi seçilen, elektronik müzik dünyasının duayen ismi, Armin van Buuren, “Armin Only Embrace” dünya turnesi kapsamında 30 Eylül’de Life Park, İstanbul’da!


Armin van Buuren’ın solo seti, Mr. Probz, Kensington, Eric Vloeimans, Cimo Frankel, Betsie Larkin ve Angel Taylor’ın canlı performansları, muhteşem sürprizler ve çok daha fazlasıyla dolu Armin Only Embrace, elektronik müzikseverleri İstanbul’da daha önce eşi benzeri görülmemiş bir prodüksiyon ve şovla buluşturmaya geliyor!

6 saat sürecek muhteşem bir şovla binlerce müzik severe unutulmaz anlar yaşatacak olan Armin Only Embrace, 30 Eylül’de Life Park’ta sizlerle!

VIP Deck

Etkinlik alanı içerisinde ayrıcalıklı görüş açısına sahip VIP Deck alanı bulunacaktır. VIP Deck bilet sahipleri ayrıcalıklı giriş ve alan hakkının yanı sıra, standart alan içerisinde de serbest dolaşım imkanına sahiptirler. VIP Deck biletleri ücretsiz yiyecek – içecek servisini kapsamamaktadır.

Önemli Not:

Tüm biletlerde ekstra güvenlik önlemi vardır. Biletix harici mecralardan alınan biletlerin sorumluluğu tamamen katılımcıya aittir. Etkinlik giriş kapılarında tüm biletler sistem tarafından elektronik ortamda kontrol edilecektir.

Bilet Fiyatları

9 Mayıs 2016 14:00'te satışta

 
Üst