Arena Gladyatör Yönetimi Oyunu

Bu konuyu okuyanlar

segant

Öğrenci
Katılım
21 Şubat 2019
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
29
Öncelikle herkese merhaba üzerinde tek başına uğraştığım oyunumu tanıtmak istiyorum.
Oyunda bir ludusunuz var ve gladyatörlerinizi savaşa sokuyorsunuz ve para kazanıp yemek alarak hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
Link: Arena - Apps on Google Play
Şikayet öneri ve dileklerinizi oyuna yorum yapıp aktarabilirsiniz çalışma hızıma bağlı olarak ve şu an üzerinde çalıştığım mekaniklerden hemen vakit bulunca önerileri yapmaya çalışacağım.
 

Ekli dosyalar

  • Arena1024x500.png
    Arena1024x500.png
    601.3 KB · Görüntüleme: 457

segant

Öğrenci
Katılım
21 Şubat 2019
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
29
Playstore'daki video'yu 0.19 versiyonunda çektim oyunda şu an bayağı fark var. Tek başıma yaptığım için her işe yetişemiyorum. Ama en azından bir defa şans verip bakmanızı öneririm. Oyundaki temeller domina oyunundaki temellere benzer asıl çıkış fikrim orasıydı. 2d bir oyun olmasına rağmen neden 3 boyuta geçiremeyeyim diye düşündüm. Her gün yeni şeyler eklemeye yaratıcılığımı konuşturmaya çalışıyorum gerçekçilik payından çok uzağa gitmeden. Gerçekten tek yapamadığım ve en gerekli olan şey tanıtım onu da burda yaptım. İşsiz elektrik&elektronik mühendisiyim. Daha doğrusu bunu ben seçtim. Çünkü hayalim bu yönde. İyi ve kötü tüm yorumlara açığım. Zamanında Taleworlds'e başvurdum takmadılar. Ben de pes etmeden devam ediyorum.
 
Son düzenleme:

dllturk

Öğrenci
Katılım
6 Şubat 2019
Mesajlar
41
Reaksiyon puanı
2
Puanları
8
Yaş
28
Geliştirebilirsin oyunu güzel bir oyuna benziyor
 

segant

Öğrenci
Katılım
21 Şubat 2019
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
29
Teşekkür ederim. Şimdilik baya yeni şeyler ekliyorum 0.26 versiyonunda bulunacak. Gerçekten sizin gibi arkadaşların önerisine çok ihtiyacım var.
Bir de bana Türklerden çok Amerikalılar destek veriyor veya yorum yazıyor. Bu konuda bilmiyorum animasyonlar,temel human mesh ve sesler dışında tüm kodlar ve çizimler bana ait.Ama bizim milletten aldığım genel tepki her şey hazır alınmış diyorlar.Bildiğiniz kitap yazdım bu oyunu yapmak için en az 3000 satır kod var. Ekte eklediğim resimde bir amerikalı matematik ve bilgisayar bilimlerinde öğretmen olan birisinden aldığım mail.
Üzüldüğüm bir nokta ise mızraklı sınıfı retiarius ve çift elli(dimachaerus) sınıfı gladyatör yapmak istiyorum fakat para kazanamıyorum ve mızrak animasyonları çok pahalı(ayrıca mayada hepsini yapacak kadar vakit harcarsam oyunu geliştirimem).Reklamdan aldığım kazanç şimdiye kadar 0.03 dolar yani bildiğiniz pes etmek üzereydim fakat amerikalı şu arkadaşın mailine inanarak devam ediyorum.
Bu benim ilk oyunum. ilk oyunumu bıraktım ara verdim hatta komple yapmayabilirim de o multiplayerdı çok tecrübesizdim ve şimdi yeterli tecrübem var gibi.
 

Ekli dosyalar

  • 3a8a9ee1-dddc-498d-9af7-cc51d20f292c.jpg
    3a8a9ee1-dddc-498d-9af7-cc51d20f292c.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 372
Son düzenleme:
Üst