Apple'dan ucuz iPad geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shiftdelete.Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Shiftdelete.Net

SDN Okuru
Appledan-ucuz-iPad-geliyor.jpg

https://shiftdelete.net/?p=134592

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
16,128
tabi tabi iphone'un da ucuzu gelir yakında...

FurkanT.

Profesör
Reaksiyon puanı
340
6000 liralık telefona pahalı dediler diye ucuz çıkarsalar nolcak? En ucuz 5000 , taş catlasın 4500. Tabi buna ucuz denirse? Aşağısı çıkarsa da çöpten öte olmaz.

Reaksiyon puanı
16,128
bu ziniyet yüzünden 100$'lık telefonları 3-5K'ya kaktırıyorlar...

SeKoLoJiK

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
47
mhz düsürülmüs modelleri de iphone'un ucuzu diye kakalar alsana ucuz pazarlama. Apple tam komedi ya hahaha :D

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Donanımsal olarak düşürülmüş bir apple ürününü neden kullanmak istesin ki insanlar.

SeKoLoJiK

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
47
Donanımsal olarak düşürülmüş bir apple ürününü neden kullanmak istesin ki insanlar.
Elbette hickimse kullanmak istemez, lakin suanki mevcut cihazlara yapilanlara baktiginda ne demek istedigimi anlarsin :). Bende kullandim ve magdur edildim. Maalesef Apple kullanicilarindan ziyade kendi cebini düsünüyor. Ve bana göre Apple'in yaptigi en büyük hata, insanlara birakmiyor hangi sürümü kullanmak istedigini insanlar kendi secsin diye. Güvenlik acigi var safsatasiyla her cikardigi güncellemeye yeni güncelleme cikartiyor güya aciklari kapatiyor. Aslinda yeni aciklar birakiyor ve insanlari "GÜNCELLEME VERIYORUM" ayagina kandirmaktan baska hicbisey yapmiyor. bu benim kendi kullanici deneyimim.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Elbette hickimse kullanmak istemez, lakin suanki mevcut cihazlara yapilanlara baktiginda ne demek istedigimi anlarsin :). Bende kullandim ve magdur edildim. Maalesef Apple kullanicilarindan ziyade kendi cebini düsünüyor. Ve bana göre Apple'in yaptigi en büyük hata, insanlara birakmiyor hangi sürümü kullanmak istedigini insanlar kendi secsin diye. Güvenlik acigi var safsatasiyla her cikardigi güncellemeye yeni güncelleme cikartiyor güya aciklari kapatiyor. Aslinda yeni aciklar birakiyor ve insanlari "GÜNCELLEME VERIYORUM" ayagina kandirmaktan baska hicbisey yapmiyor. bu benim kendi kullanici deneyimim.

Haklısınız. Bir şekilde ticari politika yapıyorlar.