Apple popülaritesini yitiriyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shiftdelete.Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Shiftdelete.Net

SDN Okuru
Apple-popularitesini-kaybediyor.jpg

Apple hayran kitlesini kaybediyor. Bir araştırmaya göre şirket, memnuniyet konusunda Amazon, Google, Microsoft ve Facebook'un gerisinde kaldı.

https://shiftdelete.net/apple-popularitesini-yitiriyor-mu

Siz bu konu hakkında ne düşünüyor sunuz?

Son düzenleme:

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Sdn ailesi olarak ben kendi cevabımı vermek isterdim zamanın da 4 kullanırken apple. Benim için çok önemli bir markaydı 4.4s.5s kullanırken vayy be diyordum aöa 6 dan sonra ne olduysa o ilgim bitti şuan 6s kullanıyorum bir apple heyecanım neredeyse bitti sayılır yani bu gün telefon alacak olsam gidip note 8 ya da s8 alsam ne yaptım demem bunun en büyük sebebi rakip firmalar kendilerini aşırı yeniledi. Bu aynı araba işi gibi bir zamanlar ferrari havası vardı ama pagani vs gibi firmalar öyle arabalar çıkarttı ki imkansız seviyesinde. Yani popülerlik bir yere kadar tamam halla marka değeri Yok değil tabi ki de var ama kendinden daha üstün firmalar da var yani popüler ama en iyi seviyesini kaybetti mallsef benim gözümde
--- Gönderi Güncellendi ---
Tabi servis konusun da halla en iyisi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
yitiriyor hemde tepetaklak gidiyor iphone x'in ekran,arka cam değişimi çok kazık...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
yokya batıyor imajını kurtarmak için kuyruğu dik gösterme çabası yoksa 2020'yi görmesi şüpheli 2021'de apple yok.*
*sınırlı sorumluluk içerir yok sorumluluk yok.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Yavaş yavaş içten bitmeye başlıyor her yıl kısıtlı az ürün yapıp satıyor zaten aşırı pahalı çoğu ihtiyacını Samsung ile karşılıyor

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Metallica'da ki Dave Mustanie and Cliff Burton gibi oda gidecek...
tarih olmuşlar...

themorgan

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Sdn ailesi olarak ben kendi cevabımı vermek isterdim zamanın da 4 kullanırken apple. Benim için çok önemli bir markaydı 4.4s.5s kullanırken vayy be diyordum aöa 6 dan sonra ne olduysa o ilgim bitti şuan 6s kullanıyorum bir apple heyecanım neredeyse bitti sayılır yani bu gün telefon alacak olsam gidip note 8 ya da s8 alsam ne yaptım demem bunun en büyük sebebi rakip firmalar kendilerini aşırı yeniledi. Bu aynı araba işi gibi bir zamanlar ferrari havası vardı ama pagani vs gibi firmalar öyle arabalar çıkarttı ki imkansız seviyesinde. Yani popülerlik bir yere kadar tamam halla marka değeri Yok değil tabi ki de var ama kendinden daha üstün firmalar da var yani popüler ama en iyi seviyesini kaybetti mallsef benim gözümde
--- Gönderi Güncellendi ---
Tabi servis konusun da halla en iyisi
Ve artık servis konusunda da berbat bi hale gelmiş durumda 4 yıldır iphone kullanıcısıyım böyle birşey görmedim garantiye giden telefonlar 2 hatta 3 ayda gelmek bilmiyor bununla ilgili gerekli şikayetleri internette bulabilirsiniz