Apex Legends Güncelleme Sonrası Düşüşte!

Bu konuyu okuyanlar

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,854
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,303
Puanları
113
Yaş
39
70163

Apex Legends, haftalarca süren istikrarlı başarıdan sonra, Twitch izleyiciliğinde bu savaş rotasında uzun vadeli ilginin tükenmekte olduğunu gösterebilecek bir miktar düşüş yaşıyor.

Apex Legends'ın düşüşü her zaman gerçekleşecekti, herhangi bir oyunun biriktirebileceği kadar dikkat çekiyordu, ancak düşüş tahmin ettiğimizden daha sert olacağa benziyor.

Kaynaklara göre, Apex Legends şu anda başlangıçtaki ortalama eşzamanlı Twitch görüntüleyicilerinin dörtte birinden daha az. En yüksek ihtimalle, Apex'in istatistikleri, ilgili oyun akışlarını izleyen 200.000'den az izleyiciyi gösterirken, şimdi sayı, 40 ila 50.000 izleyiciyi görüyor. Bunun bize aktif oyuncu sayısı hakkında doğrudan bir şey söylemediğini, ancak birkaç şey önerdiğini unutmayın.

Herhangi bir oyuna olan ilginin belirli bir noktada zirveye ulaşması sadece normal olmakla kalmaz, aynı zamanda istatistiklerinin mutlak üst yüzdesinin uzun süre korunamaması beklenir. Bu istatistikler bize insanların Twitch'te Apex'i izlemeye daha az istekli olduklarını söylese de, bu oyunun ana oyuncu tabanını kaybetmeye yakın bir yer olmadığı anlamına gelmiyor.

Bana soracak olursanız, bende Twitch izleyicisi olarak artık Apex aramıyor daha farklı oyunlar üzerinde arayışa geçiyorum.

:: Sizce Apex Legends düşüşe geçti mi?
 

TD <3

Öğrenci
Katılım
10 Haziran 2016
Mesajlar
95
Reaksiyon puanı
20
Puanları
8
Yaş
25
Kesinlikle düşüşte bende bayılarak oynadım ancak çok fazla bug, çok fazla hile var. ve durmadan casual oynayıp duruyoruz kazanmanında giriş ekranında göstermek dışında pek bir işlevi yok.
 
Üst