AÖF Sınav Sonuçları Nasıl Sorgulanır? 2019 AÖF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
12 - 13 Ocak tarihlerinde gerçekleşen sınavların ardından adayların gözü kulağı açıklanacak sonuçlara çevrildi. Anadolu Üniversitesi, geçtiğimiz günlerde resmi internet sitesinden yaptığı duyuru ile sınav soru ve cevaplarının da yayınlandığını duyurmuştu. Böylece adayları doğru ve yanlışlarını kontrol etme imkânı buldu. Şimdi ise ‘AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak’ sorusunun yanıtı ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Peki, 2019 AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?






0




Anadolu Üniversitesi, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile sınav soru ve cevaplarının yayınlandığını duyurdu. Doğru ve yanlışlarını kontrol eden binlerce aday AÖF sınav sonuçları beklemeye başladı. 12 -13 Ocak'ta gerçekleştirilen sınavların açıklanma tarihine ise kısa bir süre kaldı. 'AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak' sorusu ile ilgili merak edilen bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
AÖF sınav sonuçları ile ilgili ayrıntılar şöyle

0




(AÖF sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Sınav sonuçlarının bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Açıklandığı an aşağıdaki bağlantıya tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.)
AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULA

AÖF BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?
Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri 11 Şubat 2019'da başlayacak.
HARF NOTLARI İLE İLGİLİ BİLGİLER
AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz.
CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez. Öğrencinin genel not ortalaması 2,00'ın altında ise; öğrenci, Genel Not Ortalamasını 2,00'ın altına düştüğü dönemden itibaren bu notları aldığı dersler tekrar seçilebilir.
FF ise Başarısız Harf Notudur ve öğrenci FF aldığı dersleri tekrar seçebilir.
Örneğin, Akademik durumu Uyarı olan bir öğrencinin, daha önceki dönemden iki DD, bir DC olmak üzere üç koşullu geçer harf notuna ve bir de FF notuna sahip olduğunu varsayalım. Öğrenci koşullu geçer harf notuna sahip olduğu 3 dersi istediği zaman alabileceği gibi, FF notuna sahip olduğu dersi de istediği zaman alabilir. Burada önemli olan öğrencinin mezun olmak için genel not ortalamasını 2.00 ve üstüne taşıması ve FF dersinin olmamasıdır. Öğrenci genel not ortalamasını 2.00 ve üzerine taşıdığında koşullu geçer harf notuna sahip olduğu derslerden de başarılı olmuş olacaktır.

Kaynak: Sabah
 
Üst