K /\ /\ N
Profesör
Hocam tablet arayüzünü hiç bilmesem bile samsunglarda (belki tabletlerdedeöyledir) orta tuşun sol tarafındaki tuşa basınca sol da bi sekme çıkması gerek oradaki panaroma fotoğrafa benzeyen bi simge var.
Bulanıklaştırma falan var ama panoroma yok gibi neyseHocam tablet arayüzünü hiç bilmesem bile samsunglarda (belki tabletlerdedeöyledir) orta tuşun sol tarafındaki tuşa basınca sol da bi sekme çıkması gerek oradaki panaroma fotoğrafa benzeyen bi simge var.
https://play.google.com/store/apps/details?id=comq.android.autoRedialMerhabaCm11 kullanıyorum ve Arama ekranında meşgule atıp geri arama yapıcak bi uygulama ihtiyacım var. İncall denedim işe yaramadı
Teşekkür ederim ama istediğim böyle değil bu geri otomatik arıyor galiba ama ben ayrı bi seçenek olsun ona basınca arasın istiyorum
appsgeyser.comPc de ya da telefonda android uygulama olusturmak icin onereceginiz birsey varmi.
Basit yollu bakmak istiyorum ilgimi cekiyorda![]()
Teşekkürlerappsgeyser.com
Benim bildigim öyle birsey yok.Merhaba arkadaşlar benim bir uygulamaya ihtiyacım var şöyle ;
benim 250 smsim var ve bitti android telefonum var karşı tarafın whatsapp vb programları yüklücek telefonu yok yani telefonu eski bende bi program sayesinde ona msj göndermek istiyorum ücretsiz olan mesela o uygulamayla ona sanki normal sms atmışım gibi olacak böyle bir bildiğiniz güvendiğiniz uygulama varmı android telefonum için
telefonum galaxy mini 2.3.6
Google Play Kitaplar'ı tavsiye ederim.SELAM. epub okumak için ideal program hangisi?