Android cihazlarda eski bildirimlere nasıl bakılır?

Bu konuyu okuyanlar

snnakrs

Asistan
Katılım
18 Kasım 2015
Mesajlar
128
Reaksiyon puanı
3
Puanları
18
Android cihazlarda bildirimler kimi zaman önemsenmez. Çünkü bir çok uygulamadan gelen gerekli-gereksiz bildirim android bildirim çubuğunu doldurur. Bu görüntü ise bizi rahatsız eder. Ama yoksay dediğimiz bazı bildirimler içinde, görmediğimiz bildirimler olabilir. Peki android cihazlarda eski bildirimlere nasıl bakılır?

Aslında bildirimleri yoksay diyerek temizlesek te Android cihazlarda eski bildirimler kayıt altında tutulur. Fakat bu işlem yalnızca Android 4.3 ve üstü cihazlarda gerçekleşir. Android yüklü cihazlarda eski bildirimlere ulaşmanın kolay bir yolu vardır.

A72zYr.jpg


ANDROİD BİLDİRİM GEÇMİŞİ NASIL ÖĞRENİLİR?


Android'te eski bildirimleri görmek için şu adımları takip edin;

- Telefonunuzun ana ekranına basılı tutun. Gelen seçenekte widget'ler seçeneğine tıklayın
- Ardından açılan menüde ayarlar kısayolu widget'ini ana ekrana sürükleyin
- Açılan “Ayarlar Kısayolu” seçeneklerinden “Bildirim Günlüğü” seçeneğini seçiniz.
- Oluşturduğunuz kısayola tıklayarak, android eski bildirimleri öğrenecek ve geriye dönük 1-2 günlük tüm bildirimleri görebilirsiniz.

qMqvmQ.jpg


ANDROİD NOTİFİCATİON İLE BİLDİRİM GEÇMİŞİ GÖRÜNTÜLEME

Android notification uygulamasını çalıştırdığınızda karşınıza cihazınızda ki tüm uygulama ve oyunlar listelenir. Bu uygulamalardan istediğinizi seçerek, seçtiğiniz uygulama ve oyun bildirimlerinin saklanması sağlayabilirsiniz.

Android bildirim geçmişi öğrenebildiğiniz gibi istediğiniz takdirde, geçmişe yönelik size ulaşan bildirimlere bakabilir ya da onları silebilirsiniz.
 
Üst