Android Cihazlar İçin En İyi Antivirüs Uygulamaları

Bu konuyu okuyanlar

Halktan Biri

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Ekim 2016
Mesajlar
9,401
Reaksiyon puanı
9,163
Puanları
113
1) Kaspersky Mobile Antivirus
1518853303453.png

Kaspersky dikkat çekici özelliklere sahip bir güvenlik uygulamasıdır. Android için en iyi antivirüs uygulamalarından biridir.
AV-Test'e göre,% 99.9 algılama oranı ile kötücül yazılımları engellemede mükemmel sonuçlar veriyor. Uygulama içi premium özellik satın alımları ve ücretli bir sürümüyle beraber uygulama ücretsiz bir sürüme de sahiptir. Ücretsiz sürümü, uygulamaları kötü amaçlı yazılımlar ve virüsler için elle tarama özelliğine sahiptir ve en üst düzey özellikleri, gerçek zamanlı koruma, anti-theft özelliği, kimlik avı önleme gibi özelliklere sahiptir. Bununla birlikte, 30 günlük ücretsiz deneme süresiyle uygulamanın premium sürümünü de kullanabilirsiniz.
Kaspersky Mobile Antivirus'ü indirin.

2) Avast Mobile Security
1518853317196.png

Avast birçok kullanıcıyı birden fazla platformda koruyor. Bu antivirüs devinin Android kullanıcıları için Play Store'da 100 milyondan fazla indirilen ücretsiz bir uygulaması var. Tek bir dokunuşla antivirüs motoru, tehlikeli veya virüs bulaşmış uygulamaları ve truva atlarını tarar ve casus yazılımlara ve virülere karşı tam bir koruma sağlar. Reklamları kaldırabileceğiniz ve uygulama kilitleme tesisine erişebileceğiniz bazı uygulama içi satın alma işlemleri ile birlikte SIM güvenliği, kamera sopası gibi bazı diğer gelişmiş özellikler de vardır.
Bununla birlikte, ücretsiz sürümün kendisi, arama engelleyici, Hırsızlığa karşı koruma, güç tasarrufu, RAM güçlendirici, Önemsiz Temizleyici, köklü bir Android cihazı için Güvenlik Duvarı, Web kalkanı, Wi-fi tarayıcı ve bir fotoğraf kasası gibi bazı ekstra özellikleri entegre eder özel fotoğraflarınızı bir PIN kodu ile güvence altına almak için. Tüm bu muhteşem özelliklerle, Avast Mobile güvenliği, Android için en iyi ücretsiz antivirüs için layık bir yarışmacıdır.
Avast Mobile Security'i indirin .

3) Bitdefender Antivirus Free
1518853332135.png

Bitdefender Antivirus Free, tüm önemli Android tehditlerine karşı koruma sağlayan güçlü bir antivirüs aracıdır. Bulut içi tarama teknolojisini kullanan, süper hızlı tarama yeteneği sağlayan en hafif antivirüs uygulamalardan biridir. Cihazınızı yavaşlatmaz veya bataryanızı boşaltmaz. Uygulama aynı zamanda gerçek zamanlı koruma ve tarama uygulamaları yüklendikçe sunuyor.
Bitdefender'ın ücretli bir sürümü (Bitdefender Mobile Security & Antivirus) vardır ve size 14 gün ücretsiz deneme imkanı sunar. Malware tarayıcı, hesap gizliliği, web güvenliği, Hırsızlığa karşı koruma ve App dolabı gibi Bitdefender'ın daha gelişmiş özelliklerine erişmek için ücretli sürümü deneyebilirsiniz.

Bitdefender Antivirus'ü Ücretsiz indirin.

4) Norton Güvenlik ve Antivirus
1518853354740.png

Norton antivirüs yazılımının en son sürümü, ücretsiz sürümü bile etkileyici Android güvenlik özellikleri sunuyor. Uygulama çoğunlukla% 100 algılama oranı sağlar ve cihazınızı yavaşlatabilecek kötü amaçlı yazılım, casus yazılım veya Android virüslerini kaldırır. Kayıp cihazınızı bulmak için bir alarm tetikleyebilir, veri hırsızlığını önlemek için cihazınızı uzaktan kilitleyebilir veya istenmeyen aramaları veya SMS'i engelleyebilirsiniz.
Ayrıca, Play Store'da ücretsiz olarak mevcut olan uygulama dolabı ve şifre yöneticisi gibi ayrı ayrı uygulamaları da vardır. Gelişmiş premium özellikler 30 günlük bir deneme süresi için mevcuttur. Genel olarak, Norton Security hiç şüphesiz android için en güvenilir ve en iyi antivirüslerden biridir.
Norton Security & Antivirus ürününü indirin.

5) Sophos Mobile Security
1518853643813.png

Sophos, AV-TEST ödüllerinin eski galibi. Hiçbir reklam göstermeyen ve tam özellikli mükemmel bir ücretsiz güvenlik uygulaması. Uygun malware korumasına ek olarak, kayıp ve hırsızlığa karşı koruma, yasadışı siteleri engelleyen web filtreleme, app dolap, aygıt güvenliği, çağrı engelleyici, kimlik doğrulayıcı vb. Ile ilgili tavsiyeler veren güvenlik danışmanına erişebilirsiniz. kötü niyetli URL'leri taramak ve sizi güvensiz şifrelemeye karşı uyarmak için güvenli bir Wi-Fi bağlantısı kurmak.
Sophos Mobile Security'i indirin.

6) DFNDR Security
1518853662977.png

DFNDR, akıllı telefonunuzun performansını optimize eden Android için böyle bir ücretsiz antivirüs programıdır. AV-TEST Enstitüsü en iyi antivirüs uygulaması seçti. Bu, anti-hack ve anti-phishing özellikleriyle birlikte hepsi-bir arada bir telefon koruma uygulamasıdır. Ayrıca, bant genişliği için rekabet eden arka plan uygulamalarını kapatarak internet bağlantınızı hızlandırabilirsiniz. Bununla birlikte, olumsuz olan şey can sıkıcı olabilecek reklamlar gösteriyor olması, ancak yıllık bir abonelik ile az miktarda reklam yayınlayabilmenizdir.
DFNDR Güvenliğini indirin.

7) Avira Antivirus Security
1518853681032.png

Avira Antivirus, listedeki diğer rakipleri gibi eşit derecede güvenilir olan, daha az bilinen bir Android güvenlik uygulamasıdır. Tam özellikli olup, işlevlerinin çoğunu ücretsiz sürümünde bulabilirsiniz. Virüsten koruma ve gizlilik koruması durumunda harici depolama birimlerini tarayabilir ve her bir uygulamanın bir gizlilik ölçeğinde nasıl bir oran gösterdiğini gösterebilir. 'Cep telefonu izleyici' ile, telefonunuzun yerini gerektiğinde takip edebilirsiniz. Ayrıca, telefonunuzu hiç kaybederseniz, telefonunuzun bulunduğu kişiye sizinle iletişime geçmesini sağlayabilir. Premium sürüm sayesinde, kamera koruması, ek tarayıcı güvenliği vb. Ek koruma elde edebilirsiniz. Bu özellikler, uygulamanın uygulama içi satın alımlarından kolayca satın alınabilir.
Avira Antivirus Security'i indirin.

8) AVG AntiVirus
1518853693364.png

AVG AntiVirus, Avast yazılımının yan kuruluşu olan AVG Technologies tarafından geliştirilmiş sağlam bir antivirüs yazılımı aracıdır. Periyodik taramalar, Wi-Fi güvenliği, önemsiz temizleme, ram yükseltici, çağrı engelleyici, güç tasarrufu vb. Gibi modern anti-virüs ve internet güvenlik programlarında gerekli olan standart işlevlerin çoğunu içerir.
Bazı oldukça kullanışlı özellikler sadece 14 günlük bir deneme süresi için mevcuttur. AVG'nin ayrıca, Play Store'da ücretsiz olarak bulunan AVG Cleaner, AVG güvenli VPN, Alarm Clock Xtreme ve Galeri uygulaması gibi birkaç eklenti uygulaması bulunmaktadır.
AVG AntiVirus'u indirin.

9) 360 Security
1518853810633.png
360 Security, Android cihazlar için bir diğer ücretsiz antivirüs uygulamasıdır. Birçok kullanıcı tarafından güvenilen ve çok sayıda indirme sayısına ulaşmıştır. Bu uygulamanın telefonunuzda mutlaka bulunması gereken bir uygulama olmasının birçok nedeni var. Başlıca özellikleri antivirüs koruması, gereksiz dosya temizleyici, hız yükseltici, çok fonksiyonlu kilitleme ekranı, CPU soğutucu, hırsız koruması vb. gibi özelliklere sahip olmasını buna örnek verebiliriz.

Gerçek zamanlı korumaya ek olarak, cihazınıza girmeye çalışan herkesin fotoğrafını anında çakar bir Intruder Selfie özelliğini entegre eder ve aynı zamanda bir parmak izi kilit sistemine sahiptir. Uygulama, uygulama içi satın alma işlemleriyle ücretsizdir ve reklam görüntüler.
360 Security'i indirin.

10) CM Security Master
1518854824823.png

Security Master orijinal CM Security'nin yükseltilmiş halidir. İyi derecelendirmelerle birlikte çok sayıda indirmeye sahip olan ücretsiz bir AIO antivirüs uygulamasıdır. Telefonunuzu her türlü zararlı yazılımdan korur ve hiçbir virüsün telefonunuza girmediğinden emin olur. Ücretsiz sürümü kendisi, app soyunma, tarayıcı, mesaj güvenlik, Wi-Fi güvenlik, önemsiz temizleyici, bildirim temizleyici, telefon yükseltici, CPU soğutucu, pil tasarrufu, çağrı engelleyici, vb gibi harika güvenlik özellikleri ton getiriyor.

Bunlarla birlikte, ayrıca, uygulama içinden Facebook, Twitter, YouTube vb. Gibi favori sitelerinizden herhangi birine güvenle göz atmanızı sağlar. Security Master, en iyi ücretsiz android antivirüs uygulamaları arasında listelenebilen mükemmel bir güvenlik uygulamasıdır.

Güvenlik Master'ı indirin .

Kaynak: Best Free Android Antivirus Apps
 

Görkem Say

Müdavim
Emektar
Katılım
22 Nisan 2017
Mesajlar
25,734
Çözümler
8
Reaksiyon puanı
24,982
Puanları
113
Elinize sağlık hocam güzel bir anlatım olmuş :)
 

Ömer Canbaz

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Ağustos 2017
Mesajlar
6,157
Reaksiyon puanı
3,629
Puanları
113
Elinize sağlık. Bu listeye ben de program ekleyim.
10- Clean Master

Benim kullandığım ve önerebileceğim bir programdır. :)
 

rise

Müdavim
Emektar
Katılım
12 Ocak 2009
Mesajlar
9,893
Reaksiyon puanı
3,247
Puanları
113
Her ne kadar bir çok kişi -hâlâ- "cepte antivirüs mü olurmuş?" diye kendilerini avutmaya devam etse de, bana göre olmazsa olmaz derecesinde..
Konu çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Bu arada lisanslı Panda kullanıyorum.
 

Halktan Biri

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Ekim 2016
Mesajlar
9,401
Reaksiyon puanı
9,163
Puanları
113
Her ne kadar bir çok kişi -hâlâ- "cepte antivirüs mü olurmuş?" diye kendilerini avutmaya devam etse de, bana göre olmazsa olmaz derecesinde.
Size katılıyorum. Ne de olsa bankacılık ve internet alışverişlerini telefondan yapabiliyoruz. Bunun için her ihtimale karşı önlem almak gerek.
 

rise

Müdavim
Emektar
Katılım
12 Ocak 2009
Mesajlar
9,893
Reaksiyon puanı
3,247
Puanları
113
Size katılıyorum. Ne de olsa bankacılık ve internet alışverişlerini telefondan yapabiliyoruz. Bunun için her ihtimale karşı önlem almak gerek.

Telefonu kasar, hızını keser diyerek kendilerince mazeretleri de hazır. Başlarına bir şey geldiğinde nefesleri kesilecek, haberleri yok..
 
Üst