AMD Ryzen 5 Türkiye fiyatları açıklandı

  • Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi

Bu konuyu okuyanlar

S

shiftdelete.net

SDN Okuru
AMD Ryzen 5 Türkiye fiyatları açıklandı

Kısa bir süre önce tanıtılan AMD Ryzen 5 işlemcilerinin Türkiye fiyatları resmi olarak açıklandı. Son dönemin en popüler işlemci ailesi olan Ryzen serisinin orta segment modelleri ne kadar olacak?

AMD Ryzen 5 Türkiye fiyatlarını beğendiniz mi?

 
Son düzenleme:

Mahmutpaşa

Asistan
Katılım
24 Haziran 2013
Mesajlar
408
Reaksiyon puanı
101
Puanları
43
benchmarklardan sonra sağlıklı bir değerlendirme yapılabilir keza tepe modeli i5 ile kafa kafaya olacaksa gaming kısmında hala intel önde tek çekirdek performansından
 

attack06

Öğrenci
Katılım
14 Şubat 2012
Mesajlar
36
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
Ben biraz daha yüksek olacağını düşünüyorum malum ülkemizdeki firmalardan dolayı.
 

Neutral

Müdavim
Katılım
14 Mart 2009
Mesajlar
1,947
Reaksiyon puanı
179
Puanları
63
Yaş
40
Directx 11 tek çekirdek ile çalışıyor ve oyunların neredeyse hepsi %95'den fazlası Directx 11 ile oyun yazıyor. Çok nadir 12. versiyonun kullanıyorlar o da çift çekirdek destekliyor. Sonra ki oyunların yine Directx 11 ile yazılacağı şüphe götürmüyor ve yanında 12'yi de yazarlar.

Tek çekirdek de İntel önde bunu testler de görebiliyoruz. Yani iş ve uygulama için AMD tartışmasız çoklu çekirdeğe sahip olduğu için fark atıyor ama konu oyunlara gelince intel geçiyor.

AMD'nin geçmesini isterdim. Sonuçta İntel tekelleşmeye gidiyordu az daha. Eğer oyun için sistem toplayacaksanız test sonuçlarına ve işlemcilerin fiyatlarına bakarak sistemi kurun derim daha mantıklı.
 
Üst