Amazon.com.tr'den telefon almak ne kadar güvenli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mayrbek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mayrbek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Samsung Galaxy A71'i en ucuz amazon'da buldum. Anladığım kadarıyla telefonun satıcısıda amazon'un kendisi. Sizce güvenilir mi? Veya daha önce amazondan telefon alan var mı? Bulduğum amazon sayfasıda bu: Amazon A71

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
O derece güvenilir diyorsunuz. Peki satıcının amazon olduğu doğru mu? Yani doğru mu anlamışım.
Satıcı Amazon yazıyor, rahatlıkla güvenebilirsiniz ki Amazon olmasa da problem olmaz. Ben Hepsiburadadan aldım ama satıcı bizzat site değildi bir problem de yaşamadım.
Bu arada bütçeyi arttırma imkanınız var mı ?

mayrbek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Satıcı Amazon yazıyor, rahatlıkla güvenebilirsiniz ki Amazon olmasa da problem olmaz. Ben Hepsiburadadan aldım ama satıcı bizzat site değildi bir problem de yaşamadım.
Bu arada bütçeyi arttırma imkanınız var mı ?
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Bütçe konusuna gelince zaten bütçemi artırıp bu telefonu alıyorum. Normalde A70 veya A51 alacaktım ama forumda başka birisi bütçemi artırıp A71 almamı önerdiği için bu başlığı açtım.
bkz. Samsung orta segment telefon

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Bütçe konusuna gelince zaten bütçemi artırıp bu telefonu alıyorum. Normalde A70 veya A51 alacaktım ama forumda başka birisi bütçemi artırıp A71 almamı önerdiği için bu başlığı açtım.
bkz. Samsung orta segment telefon
Konunuzu gördüm ama orta segment hakkında çok fikir sahibi olmadığım için yorum yapmaktan kaçındım. Bu zamana kadar Samsung'un orta segment modelleri hakkında çok iyi duyumlar almadım açıkçası. A71'i görme imkanım oldu fakat daha pek fazla kullanan kişi olmadığı için pek bir sıkıntısını duymadım. Yine de detaylıca incelemenizi tavsiye ederim. Ama detaylıca incelediyseniz hiç kafanız karışmasın çünkü Samsung bu 1'li modellerde iyi işler çıkartmış deniliyor.
Ama bu fiyat bazında Xiaomi'deki muadillerine bir bakarsanız iyi olur.

mayrbek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Konunuzu gördüm ama orta segment hakkında çok fikir sahibi olmadığım için yorum yapmaktan kaçındım. Bu zamana kadar Samsung'un orta segment modelleri hakkında çok iyi duyumlar almadım açıkçası. A71'i görme imkanım oldu fakat daha pek fazla kullanan kişi olmadığı için pek bir sıkıntısını duymadım. Yine de detaylıca incelemenizi tavsiye ederim. Ama detaylıca incelediyseniz hiç kafanız karışmasın çünkü Samsung bu 1'li modellerde iyi işler çıkartmış deniliyor.
Ama bu fiyat bazında Xiaomi'deki muadillerine bir bakarsanız iyi olur.
Xiaomiler tabiki iyi seçenekler fakat ben telefon konusunda biraz gelenekselciyim. Yine de öneriniz için teşekkürler

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Tanıdığın güvendiğin herşeyden daha güvenli..

yika38

Asistan
Reaksiyon puanı
136
Amazon'a güvenmeyecekseniz hiçbir şeye güvenmeyin. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ben de SSD almıştım.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,795
İlanda satıcı amazon.com.tr yazıyorsa hiç düşünmeden alın.Zira adamların 30 gün iade süresi var.Ben bir 500Gb Samsung 860 EVO m2sata SSD bir 2TB Seagate Barracuda HDD bir tane de yine 500Gb Samsung 860 EVO sata SSD aldım.Hepsininde satıcısı amazon idi ve zerre kadar problem yaşamadım.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
gayet güvenli geçen sene 8 plus aldım sevgilime , 1 senedir memnun memnun kullanıyor

mayrbek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İlanda satıcı amazon.com.tr yazıyorsa hiç düşünmeden alın.Zira adamların 30 gün iade süresi var.Ben bir 500Gb Samsung 860 EVO m2sata SSD bir 2TB Seagate Barracuda HDD bir tane de yine 500Gb Samsung 860 EVO sata SSD aldım.Hepsininde satıcısı amazon idi ve zerre kadar problem yaşamadım.
Amazon.com.tr tarafından satılır ve gönderilir. şöyle yazıyor ilanda

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Düşünmenize bile gerek yok güvenli

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Satıcı amazon ise Hepsiburadada da satıcı Hepsiburada olduktan sonra sıkıntı yok başka da kimseye güvenmem.